Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Autosalon 18-19 kwietnia Lublin

No dobra, mój pierwszy wrzut na nikona, mam nadzieję, że mnie nie zjecie Parę pstryków z autosalonu który odbył się w poprzedni weekend (18-19 kwietnia) w Lublinie w hali MTL.
    Impreza przyciągnęła bardzo dużą ilość zwiedzających których przywitało 37 wystawców. Oglądający mogli podziwiać auta które są nowościami w salonach lub niedługo się w nich pojawią.
    Zapraszam do oglądania, szczególnie będę wdzięczny za przekazanie info nt kolorów ponieważ ostatnio zmieniałem wyświetlacz i średnio dobrze skonfigurowany
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.

Pozdrawiam Michał

Oszczędny w słowach Awatar maćko160
    Miasto
    Bielsko - Biała

Domyślnie

jak dla mnie bardzo fajne, tylko to megane jakieś dziwne (nie wygląda naturalnie) ma taką wydłużoną maske i w okolicach znaczka pojawiły sie dziwne refleksy ale to od światła na hali także moim zdaniem obota bardzo fajnie wykonana

Domyślnie

@maćko160 dzięki za opinię. Renu ma wydłużoną maskę z powodu 18 mm (może i fakt, że mu średnio pasuje), a refleksy faktycznie z powodu oświetlenia na hali wystawowej. No ale nie da się uniknąć takich "efektów" bez filtra a takiego jeszcze niestety nie posiadam.
    No kto jeszcze coś napisze? Dawajcie, najwyżej będę płakał w poduszkę

Domyślnie

Wszystkie wyglądają jak takie od sobie pstryki, nie przykuwają niczym uwagi.

Jedynie na 7 fajne oko

Starał bym się chyba pokazać samochody bardziej jako całość, a nie tak jak tutaj, w większości same przody.

Życzę dalszych sukcesów.
    Pozdrawiam
    Dariusz O.

Domyślnie

@Ostrry ok dzięki, następnym razem postaram się aby było ciekawiej.

Uprawnienia umieszczania postów