Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Insignia

Domyślnie

Bardziej chyba pasuje do działu reportaż (z salonu)
    .......kiedy odbierasz ??
    Pozdrawiam !!!
    Jacek
    <Zorba>S.

Domyślnie

Ooo, kombi jeszcze na żywo nie widziałem. Śmieszne te światełka w bagażniku, niby dla zwiększenia bezpieczeństwa...

A zdjęcia... Jak na salonowe, to fajne
    Pozdrawiam,
    Paweł
    D80 + N18-70 + N70-300 VR + N50/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel934 Zobacz posta
    Ooo, kombi jeszcze na żywo nie widziałem. Śmieszne te światełka w bagażniku, niby dla zwiększenia bezpieczeństwa...

A zdjęcia... Jak na salonowe, to fajne
    Kombi też na mnie zrobiło wrażenie - klapa z silnikiem, która jak się otwiera to awaryjne lampki Cię ostrzegają; dodatkowe lampy pod tą klapą; fantastyczne wnętrze ... gdyby nie ta cena

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    Kombi też na mnie zrobiło wrażenie - klapa z silnikiem, która jak się otwiera to awaryjne lampki Cię ostrzegają; dodatkowe lampy pod tą klapą; fantastyczne wnętrze ... gdyby nie ta cena
    Tylko brak trochę elektrycznego zamykania klapy bagażnika (przynajmniej z tego, co na zdjęciu widać - nie mogę się doszukać żadnego przycisku ). Jak się człowiek do czegoś przyzwyczai - to już trudno wrócić do tradycyjnych rozwiązań
    Pozdrawiam,
    Paweł

Domyślnie

Kurcze, dla mnie np. ten tył jest cholernie brzydki, jakiś taki za wąski, światła za małe, nie komponuje się dobrze z resztą samochodu [mówię o sedanie, kombiaka nie widziałem].
    Idź zdjęcia robić. Już.

Domyślnie

Tylko brak trochę elektrycznego zamykania klapy bagażnika (przynajmniej z tego, co na zdjęciu widać - nie mogę się doszukać żadnego przycisku ). Jak się człowiek do czegoś przyzwyczai - to już trudno wrócić do tradycyjnych rozwiązań
    Jest przycisk Dla mnie Insignia to rozczarowanie roku, no ale ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikis525 Zobacz posta
    Jest przycisk Dla mnie Insignia to rozczarowanie roku, no ale ...
    Kurczę. Chyba jestem ślepy Szukałem czarnego, i ten mały, w kolorze tapicerki zupełnie umknął mym oczom
    Pozdrawiam,
    Paweł

Domyślnie

Kurczę. Chyba jestem ślepy Szukałem czarnego, i ten mały, w kolorze tapicerki zupełnie umknął mym oczom
    jest jest...

a co do samego autka - rozczarowuje wg mnie tylko cena. Cała reszta jest naprawdę MOCNA. Opelkowi udał się konkurent dla Passatów / Mondków. A kombiak ... marzenie.

Domyślnie

mi sie podoba i zdjecia i auto.A co do ceny to wg.mnie jest porownywalna ,honda jest jeszcze drozsza
    D40+grip+N18-55+N55-200mm+N50mm 1/8D+Tokina AT-X400mm f5.6

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów