Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: zakup ratalny

Domyślnie

Co do darmowych krtedytów - wydaje się, że są, ale ich nie ma.

Prawdą jest, że MediaMarkt możesz wziąć 10 rat po 10% ceny i wygląda na to, że kredyt jest dramowy, ale to jest tylko i wyłącznie realizowane w ten sposób, że MediaMarkt ma wyższą cenę na sprzęt i z tego są finansowane odsetki. Gdyż gdzie indziej za gotówkę mógłbyś kupić taniej.

Ja tylko raz kupowałem na kredyt 10x10 i wiem, że za sprzęt trochę przepłaciłem, ale z drugiej strony gdybym kupował na kredyt w innym miejscu to kredyt byłby pewnie mniejszy, ale odsetki by zabiły opłacalność.

Tak więc jakby nie patrzeć najtaniej Cię wyniesie albo MM, Saturn czy inny hipermarket elektroniczny.

Pozdrawiam

Grzegorz
    ---------------------
    Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...

Domyślnie

gmoszkow, masz racje jest drozej w marzy odrabiaja ale sa 2 plusy tego pierwszy to
    kupuje tam rzeczy ktore ciezko dostac na allegro
    kupuje tam bo dostaje gwarancje na 2 latka co jest rzadkoscia w internecie i allegro

sprzety typowo fotograficzne to 2 malpy kupilem w MM drozsze o pare zloty wiecej niz na allegro do nikona wszystko w necie kupuje poprostu jest taniej
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śl/Katowice/Gliwice

Domyślnie

eee zagraj w lotto
    jutro 8mln
    powodzenia
    aha.. zapomniałem Twoje liczby to; 4 8 15 16 23 42

[ Dodano: Pią Wrz 08, 2006 4:56 pm ]
    a jak wygrasz.. to lepiej sie do mnie nie zbliżaj
    blog
    Pozdrawiam,
    Al

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez al
    eee zagraj w lotto
    jutro 8mln
    powodzenia
    aha.. zapomniałem Twoje liczby to; 4 8 15 16 23 42
    prawie trafiles

ale jak juz podawales liczby, to mogles podac 3, 6, 7, 12, 28, 32
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Domyślnie

Mozesz popolowac na raty w MM 20 x 0%. Jak to sie na 20 rozlozy to nie bedzie zle.

Ps. Zawsze mozesz negocjowac cene tylko nie mow ze w internecie lub na allegro jest taniej bo nic nie dostaniesz Allegro i sklepy internetowe to w MM drazliwy temat . Do kredytu nic nie doplacasz. A ceny zazwyczaj sa cennikowe Obecna cena D200 to 6899.

Pozdrawiam

Promoce 20x0% sa dosc rzadko i trwaja tylko 4 dni

Domyślnie

MM, Saturn itp maja ceny jak z kosmosu - ogladalem D2x za bagatela 19k PLN! Tak wiec na kredycie na pewno nie straca.

Ja jestem zdania, iz kredyt konsumpcyjny w banku lub dobra karta kredytowa w polaczeniu z zakupami u tanszego zrodla - vide allegro, ebay etc wyjdzie najkorzystniej
    MCC

Domyślnie

Raczej bede skazany na jakies MM itp bo w rezultacie to wyjdzie kozystniej niz raty w sklepach netowych. Jak ktos biedny to zawsze wiatr w oczy. A ta cena w MM to z jakiego miasta?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jar77jar
    A ta cena w MM to z jakiego miasta?
    Ja dokladnie mowie o cenach z Saturna Warszawa Arkadia.
    Zakladam, iz aby przebic cene takiego sklepu musial bys znalezc sprzet ok 10-15% tanszy - bo akurat tyle zezre Ci karta kredytowa lub kredyt bakowy.
    MCC

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów