Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Mój ulubieniec w drugiej wersji jeszcze lepszy, a skakuny u Ciebie norma.. a tlo spokojne, bardzo fajne

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Ale fajne,aż trudno uwierzyć że to takie polne skarby.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Zdjęcia jak zwykle, tło super, gratuluję wymiany puszki.

Domyślnie

2 i 4!

Pucha rzeczywiście daje czadu... ale chyba przy używalnym ISO 3200 nie powinieneś specjalnie się martwić ISO100? Zwłaszcza fotografując w terenie przy zastanym
    Jedyna rzecz za jaką zamieniłbym swojego D200 to wyższe niskoszumne ISO. Przymierzam się od czasu do czasu ze światłem zastanym, ale nie mam tej cierpliwości. Nadal mam za dużo poruszonych kadrów, bo nie mogę się powstrzymać od przymykania obiektywu... a statywu ze sobą wszędzie nie wezmę.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Serdecznie dziękuję za komentarze

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    Mam nadzieję że jesteś zadowolony z nowej puszki
    Na dzień dzisiejszy bardzo , bardzo .Nie spodziewałem się aż takiej różnicy w obrazowaniu względem d70s.

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Zdjęcia jak zwykle, tło super, gratuluję wymiany puszki.
    Dzięki kolego .Jak to mówia lepszy rydz niż nic , a na poważnie pucha pierwsza klasa .

Cytat Zamieszczone przez Dark Zobacz posta
    Pucha rzeczywiście daje czadu... ale chyba przy używalnym ISO 3200 nie powinieneś specjalnie się martwić ISO100? Zwłaszcza fotografując w terenie przy zastanym
    Jedyna rzecz za jaką zamieniłbym swojego D200 to wyższe niskoszumne ISO. Przymierzam się od czasu do czasu ze światłem zastanym, ale nie mam tej cierpliwości. Nadal mam za dużo poruszonych kadrów, bo nie mogę się powstrzymać od przymykania obiektywu... a statywu ze sobą wszędzie nie wezmę.
    No tak wysokie iso faktycznie ma akceptowalne , ale bez przesady .Max iso 1000 , ale ja nie zamierzam iść na skróty i wspomagać się iso.U mnie na razie max to iso 200 , a pytam o te programowe iso 100 bo zależy mi na poprawie detalu .
    Przekomarzałem się z Arkiem o te zastane , powiem szczerze że od czasu dostania d90 nie spojrzałem na sb800.Bidulka musi czekać na zimowe dni wtedy troszke popracuje .Teraz wspomagam się foliami , białymi kartkami .
    Na poruszone kadry dobra zmiana pozycji ze stojącej na leżąca .Masz większa kontrolę nad przypadkowymi ruchami aparatu.Ja statywu nie uzywam , wole sie uwalić w błocie podłożyc pod aparat jakąs szmatę lub torbę , moge wtedy zejść z czasami dość nisko .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów