Witam, jak zwykle, zapraszam do komentowania
Pozdrawiam![]()
Szukaj
Witam, jak zwykle, zapraszam do komentowania
Pozdrawiam![]()
ooo bardzo dobre. Swietny pomysl. Jestem pod wrazeniem.
Puszki i słoiki...
Jak dla mnie przekombinowane. Bardziej grafika niż portret.![]()
Muszę się zgodzić z przedmówcą - raczej grafika niż portret.
I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
No i w zasadzie nic z tego!
Obróbka, pomysł itp. - nie ma się do czego przyczepić - tylko czy to fotografia czy grafika?
Moje odczucie to raczej to drugie..
Każdy odbiera inaczej, są prace, które jednym się podobają a innym nie.
Nie powiedziałem, że jest coś źle czy że mi się nie podoba...
Skulinski napisał wszystko i tyle
pozdrawiam
I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie przekonacie mnie do tego ~zdjęcia. Kiedyś czytałem, że głównym zadaniem portretu jest opowiedzenie prawdy o fotografowanym człowieku. A to ujęcie? Mężczyzna siedzi na kanapie, w szczerym polu (kanapa w takim stylu i pole? Hmm...), do tego ptaki nad głową, które szczerze mówiąc nie wiem, co wnoszą do całości kompozycji. Dla mnie w dalszym ciągu to jest grafika z niezrozumiałym przekazem.![]()
Brawo - portret to opowiadanie historii - tylko co moim zdaniem jest bardzo wazne - to to zeby tej historii nei opowiadac dosłownie. Poprzez uzyte elementy (ptaki kanapa) jest tu zbudowany pewien klimat. I moim zdaniem nalezy to traktowac jako całosc, bo jak zaczniemy analizaowac kazdy element doslownie i budowac tą opowieść na zasadzie dosłowności, doszlibysmy do tego ze portretowana osoba to syn rolnika, tapicer, z zamiłowaniem do ornitologii![]()
Wciaz jednak ma prawo sie nie podobać, ale skonczcie prosze z argumentem ze to juz grafika bo to w ocenie pracy nie ma na nic wpływu.
Puszki i słoiki...
Coraz bardziej zadziwiaja mnie komentarze na tym forum. No ale jak sie nie ma nic do powiedzenia o zdjeciu to najlepiej powiedziec, ze zła kategoria ;]
A uprzedzając następne komentarze:
Jedno z wgłębien na pikowanym oparciu, to trzecie od modela w drugim od dołu rzędzie jest odrobine wieksze niz 5te w tym samy rzędzie i to rujnuje odbior całej pracy. do kosza !![]()
![]()
![]()
Puszki i słoiki...
Skontaktuj się z nami