Close

Strona 22 z 38 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 376

Domyślnie

W tej chwili oczekuję na tego gripa po wymianie. Mojego nie sprawdzałem tak jak kolega wyżej, ale nie zauważyłem żeby rozładowywał akumulator (EN-EL3e) pomimo że przez ok. tygodnia był w nim akumulator. Wadą z powodu której odesłałem mojego gripa było to że nie działał z akumulatorkami AA. Opisałem to tutaj http://forum.nikon.org.pl/showthread...68#post1740468. Kedzil, sprawdź swojego gripa z bateriami i akumulatorkami AA.
    Miałem w życiu wiele...różnych marek, ale zatrzymałem się na "NIKON"

Domyślnie

U mnie wszystko OK. Aparat działa. Nie robiłem jednak jakichś dłuższych testów pracy na ogniwach AA. Używałem zarówno baterii alkalicznych jak i ogniwek NiMH. Kiedy już dostaniesz grip z powrotem, sprawdź proszę napięcia. Może do czegoś dojdziemy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez di_ Zobacz posta
    Dokładnie tak samo. Pod gripem masz już ładnie napisane 'alfa digital by MeiKe D80' itd.
    Ja od siebie dodam, że długo robiłem zdjęcia bez gripa, bo zawsze kasę zbierałem i wydawałem na coś innego. Teraz nie wyobrażam sobie robienia zdjęć w pionie bez bocznego spustu. Wygoda niesamowita. Jak ktoś się jeszcze waha czy kupić/nie kupić, to zdecydowanie kupić!
    Ciekawe, bo ja nic takiego nie mam. Żadnego MeiKe'a.
    Mógłbyś pokazać zdjęcie tego?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

Jasne.
    FOT1 FOT2
    Kupione jakoś w styczniu na Allegro.
    Tak teraz przeglądam inne aukcje alphy i rzeczywiście różnią się tą tabliczką.

Domyślnie

Ciekawe, bo ja tego gripa też kupiłem na allegro z foto-tipa i mam po prostu napisane "Alpha Digital D80" (alpha - znaczek, a nie wyraz).
    Tak więc... coś tu jest nie tak.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maciek R Zobacz posta
    Ciekawe, bo ja tego gripa też kupiłem na allegro z foto-tipa i mam po prostu napisane "Alpha Digital D80" (alpha - znaczek, a nie wyraz).
    Tak więc... coś tu jest nie tak.
    Podobnie jak ja, ale może ten cały "meike" będzie jeszcze lepszy
    Generalnie to Nikonek...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

No właśnie coś nie jest tak^^. Może te Wasze to jakieś nowsze? mniej chińskie?
    Jakby nie to, że działa dobrze to już bym się zaczął martwić.

Domyślnie

mniej chin w chińszczyźnie? nie sądzę, ale mój grip alfa (miałem taki przez kilka dni) nie miał napisu MeiKe na nalepce i na pudełku.
    N

Domyślnie

pobawiłem się miernikiem, goła bateria 7,89V bateria w gripie 7,65V, no i znowu odkręciła mi się śrubka mocująca zatrzask... jutro jadę wymienić ten szajs
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

czyli pytanie o producenta nie było takie głupie. To mam teraz zgryza i jeszcze kilka dni na odesłanie (bo kupowałem przez neta). Trochę mnie właśnie zdziwiło, że kosztuje taniej niż w Foto-Tipie. Choć nie kupowałem w pierwszym lepszym sklepie tylko w e-cyfrowe. Di jak długo masze tego gripa ? Nie ma z nim żadnych problemów ?
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Strona 22 z 38 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów