Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: bez tytułu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karol1302 Zobacz posta
    obawiam sę patrząc na prace fotografów w moim mieście, że może się jednak komuś spodobać, mimo tego, że jest przeraźliwie kiczowate - ale jak to z weselami robimy często to czego klient sobie zażyczy i z gustami klienta sie nie dyskutuje
    to nie mój styl, ale kiedyś dałem takie 2 zdjęcia "kiczowate" do albumu i młodzi byli pod wrażeniem i to bardzo pozytywnym
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Jak już dodajesz jakieś tło to się chociaż postacie naucz porządnie wycinać...
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruda# Zobacz posta
    Jak już dodajesz jakieś tło to się chociaż postacie naucz porządnie wycinać...
    jak pisałem to nie tlo,tylko dodane jest samo niebo a kładka staw z młodymi to oryginał.
    gdzieś tam dopatrzył się wycinania postaci.
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMEK K Zobacz posta
    jak pisałem to nie tlo,tylko dodane jest samo niebo a kładka staw z młodymi to oryginał.
    gdzieś tam dopatrzył się wycinania postaci.
    Więc gdzie młodzi stoją jeżeli nie na TLE NIEBA (przynajmniej ich górna część)? Żeby dodać samo niebo też trzeba wyciąć to, co ma się z nim stykać - w tym wypadku młodych pomost, kawałek rzeczki, jakąś altankę - bo to co zrobiłeś jest fotograficzną masakrą - ludzie z reguły nie świecą . Poza tym dopatrzyŁA...
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów