Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Pożegnanie ...

Domyślnie

Dziękuje serdecznie za dodanie otuchy
    Żony nie oddam
    Całe szczęście w tym całym nieszczęściu to to że szkiełko nikkor micro 60 ocalał .Wizualnie troszkę ucierpiał , ale mechanika działa .
    Co do d90 , pierwsze wrażenie bardzo pozytywne.Troszkę na początku przeraziło mnie menu , strasznie rozbudowane.Piękny jasny , duży wizjer .12Mpix robi wrażenie - cropik już nie będzie problemem , nareszcie będę mógł pokombinować z różnymi materiałami oddającymi światło od frontu.Przemilczę LV oraz filmiki , raczej nie będę używał .
    Jedno co mnie zmartwiło to brak możliwości zaaplikowania profili d2x , no chyba że się mylę i przeoczyłem jakiś rozdział w instrukcji .
    Serdecznie pozdrawiam
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Kawał wzruszającej historii w Twoim wątku, ale wszystko dobre, co się dobrze kończy zdjęcia świetne Pozdrawiam.

Domyślnie

"Umarł król, niech żyje król!"

Strach pomyśleć co wyciśniesz teraz z tej puchy... po tym co wyprawiałeś z D70s to już mnie nic nie zdziwi...
    Seria boska... kurcze, masz może w zanadrzu Phidippus audax? Kombinowałem by skądś wytrzasnąć jakieś północnoamerykańskie okazy... bez rezultatu.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

W sumie podsunąłeś mi pewien pomysł... może mi też by tak jakiś wypadezek się zdażył, w końcu się urodziny zbliżają... i pełna klatka by się przydała
    A tak poważnie to WIELKI Szacun dla Żony. Przekaż szanownej małżonce, że powinna szkołę dla innych żon założyć. Zapiszę moją natychmiast.
    Nie jestem pewien co do tych profili d2x, w wolnej chwili sprawdzę czy się da je wgrać, ja coś tam sobie kiedyś powgrywałem.
    Zdjęcia rewelacja.
    D90|N18-105VR|N50|T55-200|Samyang 8|N70-300VR|SB-900|Elektronika FE-27
    http://spongo.pl

Domyślnie

hehe opanowałeś do końca i d70siątkę i żonkę , teraz pora na wyciskanie soków z 90dziesiątki

całusy dla kochanej i wyrozumiałej żoneczki

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bullter Zobacz posta
    Jedno co mnie zmartwiło to brak możliwości zaaplikowania profili d2x , no chyba że się mylę i przeoczyłem jakiś rozdział w instrukcji .
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=82780 -> to a propos profili d2x i można podobno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dark Zobacz posta
    kurcze, masz może w zanadrzu Phidippus audax? Kombinowałem by skądś wytrzasnąć jakieś północnoamerykańskie okazy... bez rezultatu.
    Długo czekałem na tą chwilę.Kurcze ponad rok szukania.
    Darku mam młodą parkę , ale nie P.audax tylko P.regius.Fotek samczyka jeszcze nie publikowałem , bo nie mam nic co byłoby watre pokazania .Skubany jest tak przenikliwie czarny ...zrobiłem mu już ze 200 fot , ale wszystkie w koszu wylądowały .Nie chce oprzec sprawy o lampę , dlatego wciąż próbuje i poszukuję odpowiedniego światełka dla niego . Miałem do ciebie skrobnąć w pewnej sprawie...Pomógłbyś mi doprowadzić tą parę do momentu otrzymania potomstwa ?.Obiecuję parkę maluchów za pomoc .Na razie trzymam osobno.Przy okazji kokon lycosy okazał się pudłem , mimo że z odłowu okazał się pusty .Co ty na to , pomożesz ? .

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    hehe opanowałeś do końca i d70siątkę i żonkę , teraz pora na wyciskanie soków z 90dziesiątki
    całusy dla kochanej i wyrozumiałej żoneczki
    Mimo że pucha była już leciwa bedzie mi jej brakować.Co do d90 ...Arku używasz opcji A-Dlightning ? .Wiem że d90 to nie d700 , nie ten zakres tonalny , ale napewno twoja podpowiedż skróciła by mi poszukiwania ustawienia optymalnego dla puszki .Ta funkcja to dla mnie nowość , więc nie bardzo wiem czy to wodotrysk czy przydatny gadżet.
    Przekaże

Cytat Zamieszczone przez Mommus Zobacz posta
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=82780 -> to a propos profili d2x i można podobno
    Dziękuję .Zaraz sie zagłębię w treść .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów