Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Pożegnanie ...

Domyślnie Pożegnanie ...

parę dni temu na zawsze rozstałem się ze swoim d70s...drań mi upadł i dokonał żywota.Po obejrzeniu zwłok oraz nieudanej próbie reanimacji , poczułem ścisk w gardle.Zrozumiałem że nadszedł również mój koniec.W naturalny sposób moje hobby - pasja umrze... .Przez te parę dni dosłownie brała mnie cholera , stracić puchę w takim momencie .Sezon się rozpoczął ,a dodatkowo kupa robactwa z "szafy" czeka na swoją kolej uwiecznienia ich w kadrze.D70 miał jeszcze długo wytrzymać , nie rozważałem zakupu pośredniego body .Chciałem wskoczyć od razu na wyższą półkę .No ale cóż kryzys podciął skrzydełka i pogodzony z tym faktem szykowałem się do nastpęnego sezonu z d70s.
    Wrzucam parę ostatnich ujęć z mojej ukochanej puchy .

Nie narzekając rodzinie na swój biedny los , poddałem się i zaprzęgnąłem się do codziennych obowiązków.
    Lecz dziś coś się stało , żona wkroczyła do mieszkania z dość pokaźnym pakunkiem . Co się okazało ...ten pakunek to nóweczka d90 .Nawet nie wspominałem że kiedyś dość krytycznie przejechałem się po tym body.Rozpakowałem paczkę , wyciągam body i ...o zgrozo nie podołam temu .Guzików więcej jakieś mikrofony , głośniki wystają , ekran prawie tak duży jak mój telewizor .Szybki przegląd menu ..."dzizas" nie mogę uwierzyć można uruchomić jakieś active dlightning myślę sobie ,cóż to takiego... czyżby to zastępowało folię albo lusterko .No nic lecę zaznajamiać się z instrukcją obsługi tego potwora.
    Żegnałem się ....teraz chciałem się przywitać jako użytkownik d90
    Na szybko jeden kadr , jeszcze przed grzebaniem w menu.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Po przeczytaniu tak pięknej historii ciśnie mi się na usta zdanko "Szkoda, że nie mam żony...". Gratuluję nowej puszki i dobrej żony

Jestem tak wzruszony, że nie skomentuję zdjęć.
    Pentax *istDS

Oszczędny w słowach Awatar zimmek
    Miasto
    Nowe n.Wisłą

Domyślnie

Muszę podsunąć ten tekst mojej żonie... może też się złapie

Domyślnie

Twoje zdjęcia są dowodem na to że D70 to solidna puszka
    Gratulacje z okazji nowej zabawki no i szacuneczek dla żonki.
    Wracając do zaprezentowanych fot, co tu gadać...hmm...KLASA

Domyślnie

Chciałes więcej piksli i masz

Gratulacje z powodu zdjęć i nowej zabawki. Trzeba wypić toascik za takie żony

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Taka żona to skarb, takie zdjęcia to poezja
    Nikon D80, d300s, N18-135, N50 1.8, N35 1.8

Domyślnie

Zdjęcia świetne. Jeszcze tylko żeby teściowa dorzuciła np. 400/2,8
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Miałem pisać, że łączę się w bólu, bo we wtorek umarł mój d300... teraz powiem tylko, że szukam żony.
    Fotki super, klasyczny szczękopad i motywacja do pracy nad własnym warsztatem. Czekam na efekty zabawy z d90.

Domyślnie

Widział ktoś gdzieś moją szczękę?

Zdjęcia I klasa.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów