Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Moja żonka slubnie

Pokażę tylko jedno bo aż boję się krytyki, po slubie nie stać nas było za bardzo na studio, poza tym w Saczu nie ma wersji bez bajerów mozna sobie zrobić kiczowate zdjęcie typu sztuczna stara chata namalowana na płótnie, lub jakis pałacyk, dla mnie to takie... sztuczne, więc popróbowaliśmy z zonką domowych metod bez sprzetu właściwie no oprócz aparatu i lampy błyskowej oto jeden z efektów

Domyślnie

Mi sie podoba, pokaz wiecej.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

vuki,
    a gdzie Pan Mlody?
    no pewnie za sterem, tfu aparatem

Domyślnie

W wiekszości sam robilem ,ale potem sobie uprzytomniłem, że mam statyw i samowyzwalacz fajna rzecz tylko trudno ustawić taką pare kolejne

Domyślnie

Romantycznine miekkie i milutkie. Ech.. a jak ja sobie przypomne, ze gosc na moim wlasnym slubie zrobil takie fotki , ze pozal sie boze, cyk cyk i juz, bez artyzmu, bez zaciecia i takie plaskie i plytkie jak talerz plaski..to mnie skreca. No ale wtedy nie zajmowalem sie foceniem, bo pewnie sam bym sobie porobil z zonka lepsze... hmm.. w sumie..hmm.. pare latek minelo.. moze sie wcisne w slubny a zonka w suknie i cyk sesja slubna po latach :P

No ale fotek gratullje. Zony tez. Pozdrawiam.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Tak naprawdę zdjęcia robilismy dopiero 2 tyg. po ślubie - widać na uczesaniu żonki, takich włosów raczej na slubie nie miała tak więc Ars 2tyg. czy 2 lata??? jesli tylko wciśniesz się w garniak to czemu nie a zabawa jest fajna podczas focenia, zwlaszcza jak ustawisz samowyzwalacz na 2sek. to zrobiliśmy też ze statywu, dopiero za 5 razem się udało

i jeszcze jedno siedziałem tu na mikro stołeczku :-/

Generalnie sporo roboty miałem potem z obróbką, bo po pierwsze nie znam dobrze photoshopa a po drugie zdjęcia w domu na białej scianie z gniazdkami elektrycznymi i innymi kablami to niezbyt dobry pomysł Linia miedzy podłogą a scianą to był najwiekszy koszmar

Domyślnie

Gratuluję zaparcia przy kolejnych skokach, przez pieniek (zmin wygląda, że się dobrze bawiliście )
    na drugim zostawiłbym troszke przestrzeni przy Twoim łokciu i pod nóżką od kieliszka
    The lens that falls is always the most expensive.

Domyślnie

podobaja mi sie 1 najlepsza
    nikon D200 d70s l N28-70 f2.8 l N 70-200 f2.8 VR l N24-120VR l 20mm f2.8l N50 f1.4 l N60 f2.8 l N85 f1.8 sb800

Domyślnie

Zdjęcia bardzo, bardzo fajne. Gratuluję.
    Drugie jest świetne. Twoja mina mówi wprost: byle zdążyć się ustawić przed pstryknięciem
    Super!

Uprawnienia umieszczania postów