Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Filtr szary jaki?

Jaki szary filtr na 77mm możecie mi polecić

Domyślnie

Ja wczoraj kupiłem Hoya ndx8 ale musze oddać bo cosik wybrakowany... w sumie już 3 raz zawiodłem się na jakości tej firmy... w foto-tip są chyba najtaniej, dzisiaj zobacze czy wimienią mi na nowy...
    sporo gratów

Domyślnie

a czemu się zawiodłeś ?

Domyślnie

UV pro się dwa razy rozsypała sama... ale wymienili, a teraz na szarym jakieś prążki czy cuś powyłaziło... zdecydowanie wolę marumi wpc zdecydowanie dobrze się czyści
    sporo gratów

Domyślnie

Coś z systemu Cokin polecam
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez papajpo Zobacz posta
    Jaki szary filtr na 77mm możecie mi polecić
    A może napiszesz coś więcej ? Do czego Ci ten filtr potrzebny, ile masz pieniędzy itp ?
    Bo tak to sobie możemy wróżyć z fusów... może być i B+W ND 3.0 albo Hoya NDx4. Jest chyba różnica?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    A może napiszesz coś więcej ? Do czego Ci ten filtr potrzebny, ile masz pieniędzy itp ?
    Bo tak to sobie możemy wróżyć z fusów... może być i B+W ND 3.0 albo Hoya NDx4. Jest chyba różnica?
    a jak myślisz do czego jest filtr szary hmmm trudne pytanie... może kiedyś na nie odpowiesz. jeśli chodzi o ilośc funduszy to dowolna wybiore to co mi najlepiej będzie pasowało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez papajpo Zobacz posta
    a jak myślisz do czego jest filtr szary hmmm trudne pytanie... może kiedyś na nie odpowiesz.
    Pozostawię bez komentarza, Panie Znafco...

Domyślnie

wlasnie jesli chodzi o cokin, jaka jest roznica miedzy: P121 - Prof Grey Graduated 2 od P121M - Prof Grey Graduated 2 Medium ND4?
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów