Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Pare rozmyslan nad Silvie

Silvie, i Tamron 17-50 Di II

1.
    2.
    3.
    4.

przy tym ostatnim zastanawiam sie czy nie dac w camera raw ekspozycji na minus zeby sciemnic sylwetke i zostawic swiatlo za nia, na sicanie.. .hmm.. moze sobie pogmeram jeszcze troche nad ta fotka.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

1 dziwna ostrość/faktura skóry
    2 to mi się podoba
    3,4 ani tak, ani nie, nic nie widze w nich
    The lens that falls is always the most expensive.

sailor
    Gość

Domyślnie

jak pragne zdrowia ... przyjade i odinstaluej ci fotoszopa ... a juz na pewno diffuse glowa

Domyślnie

hm..fakt.. difuse'a cos zanadto ostatnio ..hmm..no cos zanadto z nim blisko jestem.. czas chyba na odwyk istotnie
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Kurcze ... fajna laska , a tak ją jakoś schowałeś za włosami . Nie pyknąłeś różnych wersji tych samych póz ? 4 fajne , ale nieco więcej buzi , nie za dużo i wywalić stanik .

Domyślnie

MirekM.. ta laska to moja zona

Domyślnie

Pozdrawiam i gratuluję .

Domyślnie

a dziekuje .. istotnie. tez jestem zadowolniony

Uprawnienia umieszczania postów