Szukaj
I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
B&W zdecydowanie lepsze. Faktura skóry-fenomenalna. Pozdrowienia dla Dziadka![]()
Dziadek dziarsko stanął przed obiektywem, jak na prawdziwego mężczyznę przystało. I pewnie jeszcze niejednego zbira dałby radę kopnąć w dupsko...
Podoba mi się to zdjęcie![]()
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
dziadek faktycznie dziarsko zapozował. Jednakże BW wymagałoby lepszego dopracowania i wyciągnięcia tego co najlepsze - a mianowicie, jeśli pozwolisz?:
Jeśli autorowi wątku przeszkadza, prosze modów o usunięcie mojej przeróbki.
Świetne!!!
Nie przeszkadza a uczy!!
Jeśli możesz zdradzić jak uzyskać taki efekt?
Starałem się wycisnąć coś fajnego i o to mi chodziło co przedstawiłeś - jednak ja ciągle się doskonale i poznaje tajnikifotografii jak i obróbki - tak więc jeśli był byś tak uprzejmy i mi zdradził przepis na taki efekt.
I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
3 dzieło wspólne GIT
Oryginał jest zdecydowanie lepszy. Naturalniejszy.
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
zawsze mozna coś wypośrodkować. Grzebałem 2 minutki - więc też szału nie ma. Ale dziadek ma tak genialną fakturę skóry, ze aż chce się ja podkreślić![]()
kontrast panie, filtry, jaśniej/ciemniej i jeszcze kilka innych sztuczek
Ale już to co napisałem zdecydowanie przyblizy Cię do mojej wersji...
Próbuj - ja czasem i pół dnia nad jednym BW siedzę i testuję różne połączenia, filtry i kombinacje![]()
Skontaktuj się z nami