Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Euro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Ale można Tobie zrobic ;]
    Słodkie.

Cytat Zamieszczone przez andrzej500 Zobacz posta
    Michalus chciał zrobić monety a zrobił prezydenta i jego biegnącą ochronę.
    Cytat Zamieszczone przez Duca Zobacz posta
    z kolei ja tu widzę stado galopujących koni
    Dzięki.

Podsumowując - może nie jest to porywające zdjęcie Roberta Capy, ale na pewno nie zostało zrobione na automacie w 3 sekundy. Światło, cień oraz GO została ustawiona specjalnie. Efekt może się podobać lub nie - w końcu jestem amatorem, a nie mistrzem kompozycji i fotografii.
    Fajnie by było gdyby rzeczywiście oceniano zdjęcie, a nie ogólne podejrzenia i przeczucia, które są tak prawdziwe jak te z front/back focusem na manualnym szkle - zamiast tego można było po prostu napisać "banał", "kompozycja wygląda na nieprzemyślaną", "po prostu zdjęcie monety i nic ciekawego".
    Aparaty, szkła i ja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalus Zobacz posta
    Fajnie by było gdyby rzeczywiście oceniano zdjęcie, a nie ogólne podejrzenia i przeczucia, które są tak prawdziwe jak te z front/back focusem na manualnym szkle - zamiast tego można było po prostu napisać "banał", "kompozycja wygląda na nieprzemyślaną", "po prostu zdjęcie monety i nic ciekawego".
    I oceniano - w wiekszosci wypowiedzi (w tym np w mojej). A ze dyskusja zeszla na manowce, to moze sama tematyka zdjecia, ktora............. tak naprawde nie przedstawia nic, poza treninegiem GO, ustawiania swiatel itp.
    Moim zdaniem nie ma sie co obrazac, tylko probowac dalej.

Domyślnie

a ja będę orginalny jak dla mnie to przez takie oświetlenie środkowa moneta ma za małe kontrasty
    ps. kiedyś nie było af i obiektywy działały :P
    D 80, nikkor 18-70mm
    www.dziecineo.prv.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów