Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: 1/250 ...

Talking 1/250 ...

.... tak tak to znowu moje wypociny :P
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Łojezu dlaczego jak ktoś zamieszcza zdjęcie to od razu się asekuruje że wypociny, pierwsze próby, od razu przeprasza, od razu umniejsza własne zdjęcie zanim ktokolwiek zdąży na niego nawet spojrzeć?
    Na miłość boską, zdjęcie jest bardzo dobre! Naprawdę bardzo dobre! Spece od glamouru pewnie mogą się przyczepiać do każdego atomu, ale to jest ich zboczenie. Dla mnie zdjęcie jest świetne.
    Podoba mi się jego granatowy odcień, nie tylko kolorystyczny, ale jakby też i emocjonalny, jakby miało sens pojęcie "granatowa emocja" Piękna kobieta, piękna obróbka, piękne oczy, piękny granatowa dominanta, piękny strój, piękna ekspresja, piękny makijaż, piękny seks-appeal. Wszystko piękne.
    Z przyjemnością wreszcie otworzyłem zdjęcie na Portrecie które nie niszczy mojego poczucia dobrego smaku i dobrej klasy. Tyle tutaj kompletnej amatorszczyzny ostatnio, wręcz pstrykanctwa, że już zacząłem się zastanawiać czy na forum nie mamy jakiegoś zjawiska wstecznictwa.
    Uff, wreszcie coś dobrego...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

No zdjęcie świetne

PS: Pan Światło trochę mnie zdołował:P Patrząc na to, ze nie dawno oceniał moje zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Łojezu dlaczego jak ktoś zamieszcza zdjęcie to od razu się asekuruje że wypociny, pierwsze próby, od razu przeprasza, od razu umniejsza własne zdjęcie zanim ktokolwiek zdąży na niego nawet spojrzeć?
    To jest taka asekuracja, w razie jak fotka okaze sie cienka to przynajmniej nie zostanie sie posadzonym o narcyzm fotograficzny . Ja robie tak samo w sumie. Tym bardziej, ze moje oko pracuje na innych falach, dopiero tutaj ucze sie inaczej postrzegac zdjecia. Fotografie dla mnie dotychczas wyblakle o slabym kontrascie sa chwalone za "znakomita rozpietosc tonalna", zas to co mi sie podoba, ladnie nasycone i skontrastowane jest widziane jako "przepalone, z ciemna podloga / sufitem i przesadnie przekolorowane".

BTW, foto calkiem ladne.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Czarodziej wie, że czasem potrafi nas swoimi fotografiami zaczarować. Sądzę, że on się tylko z nami droczył.

Świetne jest. Tyle powiem.
    Miłego.
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

CIekawa stylizacja.
    Pasek na dole przeszkadza mz.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Agull jak mozesz nie zdradzaj mojej tajemnicy
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Domyślnie

od dziś jesteś moim idolem, bądź moim mistrzem i nauczycielem