Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Kamila

Domyślnie Kamila

Witam serdecznie. Chce wam zaprezentować jedno ujęcie z niedzielnego spacerku w b&w.
    Wszelkie rady oraz budująca krytyka mile widziana.

pozdrawiam Mariusz

Domyślnie

1. cięcia - jak tniesz góre to nie tnij dołu (brody)
    2. mogłes bardziej przymknąc szkło - odrobinkę..
    po prawej ten kosmyk włosów przeszkadza i z drugiej strony ten kolczyk wielki
    BW w sumie akceptowalne

Domyślnie

Stock, a właściwie czemu przymykać szkło?

Ja tylko edukacyjnie.

Domyślnie

Stock z tym cięciem masz rację- ale widzę to niestety teraz. Po oderwaniu się od zdjęcia i zobaczeniu go później bardziej niż ten kosmyk po prawej str rażą mnie włosy nad kolczykiem, które odstają. Hmm skoro sam sobie potrafię wytknąć błędy to czy jest aż tak źle, czy jednak komuś się podoba całościowo fotka?

Domyślnie

No całościowo jej nie kupuję, ale nie jest źle. Co mnie się dodatkowo nie widzi a nie zostało napisane... hmmm... ciężko będzie to wyjaśnić słowem pisanym, wolałbym pokazać Przypuszczalnie jest to efekt cofnięcia przez modelkę głowy do tyłu przy jednoczesnym lekkim dociśnięciu szczęki do klatki piersiowej. Wtedy nawet szczupłym robi się podwójna broda. Tutaj jest to widoczne z boku - zgubił się zarys kości przez co lewa część twarzy straciła foremność. Policzek praktycznie przechodzi w szyje i wyszła jakby była lekko opuchnięta.
    Głowa do przodu aby uniknąć tego efektu.
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów