Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Miki

Domyślnie

novika...
    czy to zart ??
    powiedz mi czy Ty sie opilas... tego napoju wyskokowego z zielonej butelki ?
    1. ani kadr ani mina modelki ani ulozenie nog...
    2. kadr lepiej mina modelki lepiej.. ulozenie nog fatalne...
    3. kadrowo ok ale bez tych butelek... co cie naszlo na taki motyw co mi chcialas powiedziec tym zdjeciem ?? czyzby miki po butelkach szukala chlopaka ? "hmmm gdzie on teraz siedzi i pije.. moze tu ? " ????????
    4. wg mnie bylo by najlepsze... ale za ostro ze swiatlem korekta ekspozycji -2/3 do tego pozycja modelki. luzno zwisajace rece nie wygladaja dobrze... na drugi raz kaz jej oprzec o bioderka nogi nie wem podniesc do gory cokolwiek ale nie pozwlic stac jak patyk...

na zadnym zdjeciu nie podoba mi sie obrobka.. za ostre swiatlo ? kolorystyka na zdjeciach rowniez mi niebardzo podchodzi. chyba za bardzo chcialas i cos namieszalas.. pozatym zajelas sie pozami a nie swiatlem... fajna miejscowa mogla bys ja postawic w jakims cieniu i strzelac foty np na pomiarze punktowym. na zdjeciu 2 i 3 kolor nieba jakis taki zielonkawy... czyzny bw sie possypalo czy to Twoja obrobka ?
    dlaczego nadal nie robisz w RAW. nie musisz ich umiec obrabiac... ale tm mozesz poprawic np ekspozycje.. cos z czym za zbardoz nie powalczysz w jpg... masz wieksza ingerencje w obrobke i wiecej mozliwosci..

Zabieraj siostre jeszcze raz... postaw ja w cieniu i strzelaj strzelaj strzelaj strzelaj...kolejne foty. a pozniej tu wrzucaj... nie poddawaj sie.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

niestety bardzo słabo tym razem, wybierz się jeszcze raz w odpowiedniej porze i aurze, zabierz kogoś do pomocy, kombinuj z blendą, rozpraszaczem, może lampą...

Domyślnie

bardzo mizernie - do kosza z poziomu aparatu niestety.

Domyślnie

Ok juz wszystko zrozumiałam Uwagi zostały przyjęte. Rozumiem przekaz
    Spokojnie następną sesje popełnie dopiero w maju... bo aparat mi siadł.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

No jakież to śliczne dziewczę! Jak malowana!
    Do takiego ślicznego dziewczęcia to trzeba dobrego fotografa aby tą śliczność jak najbardziej wyeksponował!
    A Ty niestety chyba nie sprostałaś temu zadaniu. Nie widzę dziewczęcia na żadnym zdjęciu tak naprawdę. Pierwsze zdjęcie zapowiadało dobrą serię i już myślałem że jest fajny wstęp do następnych zdjęć, a niestety na jedynce się skończyło. Wszędzie jakieś takie niby to pokradzione te zdjęcia. A ja chcę widzieć więcej tej ślicznotki.
    No i rzeczywiście - ta butelka po piwie???

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów