Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jaki plecak na D700+grip

czesc

Mam straszny problem ,mam świetną Katę R-102 i powstał problem
    Dostałem od żony prezent ,Grip MB-10 do mojego D700 i w tym momencie nie mieści mi się do plecaka.

Możecie polecic jakieś plecaki które mieszczą D700 z podpiętym gripem.

Dzięki
    Puszki ,szkła i inne duperele

Domyślnie

ja używam lowepro mini trekker AW, mieści się w nim D700 z gripem, trzy mniejsze szkiełka i lampa
    http://products.lowepro.com/product/...AW,1965,14.htm
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

jako drugi plecak mam lowepro mini trekker AW i niby się mieści ale strasznie mi się lampa z góry rysuje,nie masz tego problemu??

a body to od góry czy od dołu masz włożone??
    Puszki ,szkła i inne duperele

Domyślnie

Pakuję wszystkie swoje graty do Lowerpro Computrekker AW i jest OK ( D700 z gripem trochę wystaje, ale zamek spokojnie się dopina)
    fx i 10,5; 85; 14-24; 24-70; 80-200 af-s; SB-600 i 900

Domyślnie

Lowepro Flipside 400 AW-kupiłem go niedawno. W górnej części D300+grip i jeszcze miejsce zostaje (na D700 spokojnie starczy miejsca, górna część jest szersza nieco od reszty-a ponadto sztywniejsza). Gratów tam wpakujesz podobną ilość co do mini trekkera (miałem takowego). Flipside jest też sporo wygodniejszy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemas-Glasgow Zobacz posta
    jako drugi plecak mam lowepro mini trekker AW i niby się mieści ale strasznie mi się lampa z góry rysuje,nie masz tego problemu??

a body to od góry czy od dołu masz włożone??
    body do góry, a lampę to ci rysuje niedokładnie zapięty zamek kieszonki w środku i nie schowane pod "skórką" to metalowe cuś od zamka
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

micro trekker 200
    Andrzej

Domyślnie

Takie coś mieści się bez wystawania do plecaków o głębokości 15-16 cm, np. Kata HB-205 lub Lowepro Nature Trekker. Fakt, że są to stosunkowo ciężkie i drogie plecaki. Ja noszę D3 w Tamracu Expedition 5 (no kat. 5575) i mimo, że jego nominalna głębokość jest taka sama jak Lowepro Mini Trekkera, to jednak aparat praktycznie wcale nie wystaje. Głębokość Tamraca jest ok. 1-2 cm większa niż głosi to specyfikacja.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Takie coś mieści się bez wystawania do plecaków o głębokości 15-16 cm, np. Kata HB-205 lub Lowepro Nature Trekker. Fakt, że są to stosunkowo ciężkie i drogie plecaki. Ja noszę D3 w Tamracu Expedition 5 (no kat. 5575) i mimo, że jego nominalna głębokość jest taka sama jak Lowepro Mini Trekkera, to jednak aparat praktycznie wcale nie wystaje. Głębokość Tamraca jest ok. 1-2 cm większa niż głosi to specyfikacja.
    Tyle, że D3 jest niższy niż D700 z gripem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemas-Glasgow Zobacz posta
    czesc

Mam straszny problem ,mam świetną Katę R-102 i powstał problem
    Dostałem od żony prezent ,Grip MB-10 do mojego D700 i w tym momencie nie mieści mi się do plecaka.

Możecie polecic jakieś plecaki które mieszczą D700 z podpiętym gripem.

Dzięki
    Kata R-103 hmm dziwne, ze Ci do R-102 nie wchodzi.. bo 103 jest tylko wiekszy ze wzgledu na mozliwosc schowania lapka.. dziwne
    Ostatnio edytowane przez SokoL ; 21-04-2009 o 09:37

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów