Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Me

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Novika. Ladna z Ciebie dziewucha, fryzurka swietna i ta koszula czerwono biala (chyba koszula). Poprobuj dalej w tej stylizacji, bo czuje, ze cos fajnego z tego wyjdzie.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    Eeeeeeeeeeeee tam słaba nie słaba... Modelka ++++
    zaraz zaraz - oceniamy fotkę czy modelkę...?
    Bo mam wrażenie, ze przypadku noviki granica jest aż nadto płynna :P

Domyślnie

Na tych zdjęciach udana praca modelki kontrastuje z irytującymi surowiznami w postaci ścian, firanek i nieopanowanych prześcieradeł. W kadrach brakuje staranności. Dlatego uczucia są mieszane, choć duża ich część jest ciepła.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Jak mam oceniać modelkę to dałbym jej najwyższa nagrodę, koronę i co by tylko zechciała

A jak mam oceniać zdjęcie to tak najlepsze 1, choć tło takie sobie. Na wszystkich świetna stylizacja, ale to już było. Dalszych sukcesów życzę

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

stylizacja na 1/2 fajna, ale zdecydowanie brak "okoliczności przyrody" do tego pasujących

podoba mi się tylko 1, z uwagą jw

Domyślnie

Panowie, trochę spostrzegawczości. Popatrzcie uważnie na zdjęcie nr 3 i dekolt modelki. To jest zdjęcie w zdjęciu
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

Domyślnie

Wszystkie takie sobie. Raczej słabe niz srednie.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

A niech tam, tez coś napiszę. W związku z tym że do pani na zdjęciach nie mam sentymentu ani towarzyskiego ani estetycznego ( tak czasem bywa w przyrodzie) to o samych zdjęciach. Na pierwszym ciachnięta głowa powoduje ze patrzący czuje się nieswojo próbując naprawić ten defekt ruchami głowy licząc że coś się zmieni. We włosach jakaś dziwna flara tez psuje efekt, mina modelki zdaje się mówić - "włączyłam ten samowyzwalacz czy nie? Jeszcze chwile poczekam, niech już pstryknie!" Tło też nie jest najszczęśliwsze. Na dwójce większość defektów z jedynki plus, brak twarzy i w sumie też nie wiadomo o czym jest to zdjęcie, czy chwila rozterki - "Co jeszcze pstryknąć skoro już leże?" Na trójce przynajmniej nie widać tapety. Choć mimo że dział to nie glamour to zdjęcia w domowych pieleszach nie zawsze są najbardziej interesujące. Takie po prostu - pani na łóżku i tyle, nic więcej tu nie ma. Jednak zdjęcia wymagają jakiegoś przygotowania poza ustawieniem aparatu i posadzeniem przed nim modelki. Tu tego nie widać. Nie zawsze uroda to samograj. Pozdrawiam.

Domyślnie

Smakowity biust

Domyślnie

no ba - krótko i na temat..!!
    to musiało kiedyś paść

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów