Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 57

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szloser Zobacz posta
    fajny kadr ale leci w prawo. Drobna rzecz ale widoczna
    Nie mogę się zgodzić, nie leci Robi takie wrażenie, bo drzewo nie jest idealnie proste (na szczęście). Osoba na zdjęciu jest w pionie.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Bardzo dobra praca - daje do myślenia i wydaje mi się, że nie tylko niepokój może tu być rozwiązaniem interpretacyjnym. Czepianie się, że kadr leci w prawo, że nieostro... ech - czasem mam wrażenie, że dla niektórych forumowiczów liczy się tylko strona techniczna prezentowanych tu zdjęć. Gratuluje przyszłym rodzicom i życzę wszystkiego dobrego dla nadchodzącego potomka .
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruda# Zobacz posta
    Bardzo dobra praca - daje do myślenia i wydaje mi się, że nie tylko niepokój może tu być rozwiązaniem interpretacyjnym. Czepianie się, że kadr leci w prawo, że nieostro... ech - czasem mam wrażenie, że dla niektórych forumowiczów liczy się tylko strona techniczna prezentowanych tu zdjęć. Gratuluje przyszłym rodzicom i życzę wszystkiego dobrego dla nadchodzącego potomka .
    Dzięki

Zgadzam się w kwestii oceny zdjęć na forum, niestety...
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

fota świetna Tomku. Prosta w formie, dająca do myślenia i dobrze skomponowana. Gratulacje.
    P.S. będzie mały barracuda czy barracudowa ?? Gratulacje i wszystkiego dobrego. A i tak najważniejsze by zdrowie było - czego Wam szczerze życzę

Domyślnie

Eliza będzie Dzięki za miłe słowa.
    Co do samego zdjęcia, to właśnie takich prac dających do myślenia chciałbym mieć więcej w swoich zbiorach.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba, naprawdę jest dobre

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Czepianie się, że kadr leci w prawo, że nieostro... ech - czasem mam wrażenie, że dla niektórych forumowiczów liczy się tylko strona techniczna prezentowanych tu zdjęć.
    Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    Zgadzam się w kwestii oceny zdjęć na forum, niestety...
    Jakże często zapominamy o: "czucie i wiara silniej mówią do mnie, niż mędrca szkiełko i oko"...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Tak, leci o 0,25 stopnia w prawo i pixel nr 2876 jest przepalony
    Jak dla mnie zdjęcie naprawdę świetne! Dużo lepsze niż wiele wydumnaych zdjęc na tym (i nie tylko) forum.
    To chce się oglądać
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Bardzo dobra praca - daje do myślenia i wydaje mi się, że nie tylko niepokój może tu być rozwiązaniem interpretacyjnym. Czepianie się, że kadr leci w prawo, że nieostro... ech - czasem mam wrażenie, że dla niektórych forumowiczów liczy się tylko strona techniczna prezentowanych tu zdjęć...
    Święte słowa

Jestem dokładnie tego samego zdania - bardzo dobra praca, gratuluję pomysłu i wykonania - super

No i oczywiście życzenia wszystkiego najlepszego dla Rodziców i Potomka

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Podoba mi się...

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów