Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Basia..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jogi
    W przypadku tego zdjęcia uwagi, że tło rozprasza nie mają raczej sensu, bo chyba po to nie było robione w studiu, żeby mieć naturalne tło. Bardzo dobre.
    Chodiło mi o to że rozprasza mnie ten zagłowek pas i składany dach.
    Jakoś mi się to wszystko nie klei

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

podoba mi sie estetyka Twoich zdjęc.. wyczysciłes exifa, mógłbyś podać kilka parametrów zdjęcia? szkło? oświetlenie? taki short backstage..
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

wytłumaczcie mi co one mają z tymi za dużymi okularami, dziewczyna ładna, ale prawie cała zasłonięta tymi bzykami.
    alexanderkozłowski ::: Nasza... Strona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alexkoz
    wytłumaczcie mi co one mają z tymi za dużymi okularami, dziewczyna ładna, ale prawie cała zasłonięta tymi bzykami.
    teraz sa takie modne podobno ;p

Domyślnie

moda modą, ale to jest już owczy pęd, nie można przyjmowac wszystkiego bezkrytycznie.
    alexanderkozłowski ::: Nasza... Strona

Domyślnie

wow
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamash
    podoba mi sie estetyka Twoich zdjęc.. wyczysciłes exifa, mógłbyś podać kilka parametrów zdjęcia? szkło? oświetlenie? taki short backstage..
    Foty robię d70 ,a jesli chodzi o szkło to do dyspozycji mam tylko kita..światło naturalne,niebo pochmurne (co chwilę padało).Przesłona 4,5,czas 100,iso 400.To chyba tyle..miło,ze się podoba.Dzisiaj znowu fociłem Basię.Za kilka dni coś pokażę w klimacie ,,zły porucznik,,

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów