Odpowiada mi kadr i kolory ogólnie zdjęcie bardzo fajne
Pozdrawiam
Szukaj
Odpowiada mi kadr i kolory ogólnie zdjęcie bardzo fajne
Pozdrawiam
Nikon D40
ja jednak ostrzyłbym na te pierwsze pniezaraz też na spacera jakiegoś będę uderzał
pozdrawiam
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Mnie się bardzo podoba zarówno zastosowana GO, jak i sam kadrNie przyciemniałbym góry.
Chodziłem ostatnio po parku i nic mądrego nie stworzyłem, bo zabrakło mi czegoś, co tutaj niewątpliwie jest - pomysłu na pokazanie zaczątków wiosny w interesujący sposób.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Ja bym jednak wolał trochę inną GO o której pisał już światło![]()
Poza tym ładnie![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Witam. Podoba mi sie pomysl. Jedno co mi nie za bardzo gra to ten ostry pasek trawy, bo jesli swiadomie skupiasz sie na pakach na drzewach to ten kawalek trawy troche odciaga uwage. Poza tym sprawia wrazenie, jakby czegos tam brakowalo. Ale ogolnie bardzo fajne zdjecie. Zwlaszcza kolory. Lubie takie wiec mi tym bardziej pasuje zdjecie.
A tak poza tym klaniam sie nisko wszystkim przy okazji mojego pierwszego postu.
przyjemna fotka w oglądaniu, przynajmniej jak dla mnie. Chciałbym tylko jeszcze zobaczyć podobne ujęcie po rozwinięciu liści /ach ta świeża zieleń/![]()
D300s/S10-20/Manfrotto 055XPROB+486RC2/Marumi/Lowepro
fajne. mnie ten pomysl z GO bardzo pasuje. w koncu taka wlasnie jest wiosna, subtelna...![]()
Dla mnie Go jest jak najbardziej ok Pozwala "błąkać" się oku po cały zdjęciu i "poczuć" atmosferę.
Czarny Rycerz zawsze zwycięża !
GO-KOLORKI-KADR - miodzio dla oka ,tak jak lubie
Pozdrawiam.
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
Skontaktuj się z nami