zachwycające!
Zgadzam się ze swiatlo, co do oceny fot.
Jedynie nie podobaja mi sie te szuuumy na jedynce od rozjasniania. Na reszcie są jak najbardziej na plus.
Szukaj
zachwycające!
Zgadzam się ze swiatlo, co do oceny fot.
Jedynie nie podobaja mi sie te szuuumy na jedynce od rozjasniania. Na reszcie są jak najbardziej na plus.
ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
tomaszpietrek.carbonmade.com
Świetne, z wyłączeniem czwórki.
Bardzo dobra seria – przyjemnie się ogląda. ( no może 8 tu nie pasuje )
Moim faworytem jest zdjęcie nr 7.
Pozdrawiam
Marek
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Widać tutaj talent i profesjonalizm. Przepiękne zdjęcia.
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Piękne ile można się nauczyć oglądając takie zdjęcia. Dziekuje i prosze o jeszcze.
Bardzo fajna seria dla mnie 2,3,6,7, najlepsze
Pozdrawiam
Nikon D40
6,7,9 są naprawdę świetne. Zwłaszcza 6 - zasluguje na osobny wątek imo![]()
No to jak wszystkim się tak podoba, to mogę spokojnie powiedzieć co mi nie pasuje.
Uważaj jak wyciągasz z cieni szczegóły, bo powstająca kasza strasznie się rzuca w oczy. Szczególnie na 1 i 4. 2 też wygląda jakbyś z cieni wyciągał, bo też kaszę widzę, ale wygląda na to, że dodałeś potem poświatę do zdjęcia. Jak widać ludziom się podoba taki bajkowy efekt - ja tylko sygnalizuję, że nie wszystkim
Poza tym bardzo solidny wybór zdjęć na porządnym poziomie - zdecydowanie wyższym niż przeciętna tu na forum.
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
6 i zaraz potem 7 dla mnie bomba.
Skontaktuj się z nami