Szukaj
mi sie podoba...
moze troszke ciasniej bym kadrowal...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Małżonka wypadła strasznie stylowo, jak z katalogu mody prezentującego kolekcję jesień/zimaBardzo dobre zdjęcie, jak zwykle. Zawsze świetnie separujesz postacie od tła.
Bardzo ciekawe, choc dwojka cieplejsza i modelka korzystniej wyglada i to dodaje temu zdjeciu kilka plusow wiecej![]()
Jedynka fantastyczna. Zona ma gust. Nastepny zaj... plaszczyk.
uwielbiam kapelusze ....
zmuszaj ją częściej do fotografowania bo warto - piękne zdjęcie!
masz chyba w tym miejscu miejscówkę wykupioną![]()
nr 2 zdecydowanie lepsze choć mi kolorki z jedynki bardziej się podobaja
Na pierwszym zdjęciu żona wspaniale kontrastuje z tłem. Jak już ktoś wspominał drugie zdjęcie nieco cieplejsze i chyba z deko ciaśniejszym kadrem. Oba są super. Możesz powiedzieć żonie, że świetnie wychodzi na zdjęciach. Może doda Jej to pewności siebie i chętniej stawać będzie przed obiektywem![]()
Pozdrawiam
D70S + N 18-70/3.5-4.5 + N 50/1.8 + T 55-200/4-5.6 + S 10-20/4-5.6 + SB600
Your eyes see only what your mind is prepared to comprehend - Henri Bergson
Dla mnie, mistrzostwo komponowania. Linia drzew na drugim planie doskonale uzupełnia drugie zdjęcie, tworząc swoistą ramkę. Głębia ostrość dobrana wręcz idealnie - ma się wrażenie trójwymiarowości fotografii. Modelka śliczna i gustownie ubrana, co pokazałeś znakomicie. Gratuluję.
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
Skontaktuj się z nami