Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: FloRing

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Podoba się i to nawet bardzo

Domyślnie

fajna modelka i swiatlo

nie pochodzi przede wszystkim kadr, po drugie troche mimika - czesciowo rozchylone usta przy podpartej rece i tego typu mimice jak na fotce daly efekt zabkow jak u krolika (dwa siekacze)

Domyślnie

co Ty chcesz od kadru - mój ulubiony.

Ząbki jak u Madonny - mimika .. mozliwe

Pozdrawiam

Domyślnie

to znaczy moze nie tyle sam kadr nie lezy, co ten kadr + fryzura daje jakis taki efekt... nie potrafie tego werbalnie okreslic, ale cos mi wlasnie w okolicach gornej krawedzi fotki i ukladu czolo/wlosy nie lezy... kosmyk z jakby "resztki" wlosow na srodku w pewnym momencie jest uciety i wlosy z prawej strony pojawiaja sie znikad

wydaje mi sie, ale podkreslam, ze tylko wydaje, ze odrobinke szerzej - zachowanie jakby ciaglosci we wlosach na gorze wygladaloby bardziej naturalnie

generalnie jak rzucilem okiem, to na peirwszy rzut oka cos - chyba to mi nie lezy wlasnie - ale im dluzej patrze czy tez zerkam - w trakcie pisania tego tekstu - tym bardziej mi sie podoba

jeszcze kwestia pieprzyka - choc mam pelna swiadomosc, ze to kwestia w 100% indywidualna i nie kazdy sobie zyczy retuszu, to w moim - podkresle - wylacznie w moim - odczuciu, ten tutaj raczej by sie nadawal do retuszu niz zostawienia

generalnie moje uwagi to 1% fotki, 99% dobra robota

no i ring w oczach ma swoj urok imho chyba ladniej w oczach wychodzi taki punktowy od swiatla jak u ciebie, niz typowo okragly ciagly (koleczko)... u Ciebie jest subtelniejszy i naturalniejszy

pozdrawiam

Domyślnie

Uwielbiam takie oświetlenie w oczach
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

makijaż by się przydał, bo jakieś plamy na buzi
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

niestety nie było - trzeba było bazować jedynie na tym co jest - dlatego efekt mizerny

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

efekt wcale nie jest mizerny

tylko tak jakoś bez stylizacji, jak przy porannej kawie...
    ...a oczy i usta ma piękne ta pani

Uprawnienia umieszczania postów