Szukaj
Podoba się i to nawet bardzo![]()
fajna modelka i swiatlo
nie pochodzi przede wszystkim kadr, po drugie troche mimika - czesciowo rozchylone usta przy podpartej rece i tego typu mimice jak na fotce daly efekt zabkow jak u krolika (dwa siekacze)
co Ty chcesz od kadru- mój ulubiony.
Ząbki jak u Madonny - mimika .. mozliwe![]()
Pozdrawiam
to znaczy moze nie tyle sam kadr nie lezy, co ten kadr + fryzura daje jakis taki efekt... nie potrafie tego werbalnie okreslic, ale cos mi wlasnie w okolicach gornej krawedzi fotki i ukladu czolo/wlosy nie lezy... kosmyk z jakby "resztki" wlosow na srodku w pewnym momencie jest uciety i wlosy z prawej strony pojawiaja sie znikad
wydaje mi sie, ale podkreslam, ze tylko wydaje, ze odrobinke szerzej - zachowanie jakby ciaglosci we wlosach na gorze wygladaloby bardziej naturalnie
generalnie jak rzucilem okiem, to na peirwszy rzut oka cos - chyba to mi nie lezy wlasnie - ale im dluzej patrze czy tez zerkam - w trakcie pisania tego tekstu - tym bardziej mi sie podoba
jeszcze kwestia pieprzyka - choc mam pelna swiadomosc, ze to kwestia w 100% indywidualna i nie kazdy sobie zyczy retuszu, to w moim - podkresle - wylacznie w moim - odczuciu, ten tutaj raczej by sie nadawal do retuszu niz zostawienia
generalnie moje uwagi to 1% fotki, 99% dobra robota
no i ring w oczach ma swoj urokimho chyba ladniej w oczach wychodzi taki punktowy od swiatla jak u ciebie, niz typowo okragly ciagly (koleczko)... u Ciebie jest subtelniejszy i naturalniejszy
pozdrawiam
Uwielbiam takie oświetlenie w oczach![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
makijaż by się przydał, bo jakieś plamy na buzi![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
niestety nie było- trzeba było bazować jedynie na tym co jest - dlatego efekt mizerny
efekt wcale nie jest mizerny
tylko tak jakoś bez stylizacji, jak przy porannej kawie...
...a oczy i usta ma piękne ta pani
Skontaktuj się z nami