Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Kto napisze mi image rotatora?

Potrzebuję gotowego flasha (swf) który
    1.) Wczyta "playlistę" z nazwami obrazków w dowolnym formacie (tekstowym, xml, cokolwiek łatwo edytowalnego)
    2.) zrobi z tego slideshow z zadanym odstępem czasowym
    3.) przejście pomiędzy zdjęciami "fade"
    4.) w przypadku, gdy nie zdąży załadować kolejnego obrazka przed upłynięciem odstępu czasowego, nie będzie pokazywał żadnych "pasków postępu ładowania".
    5.) NIE BĘDZIE pokazywał żadnych dodatkowych informacji, nazw itd - tylko same obrazki
    6.) jeśli obrazki będą miały różną wielkość - obszar poza obrazkiem będzie przeźroczysty (widać tło html)

Jest co prawda JW image rotator, ale nie spełnia warunku 4 (pokazuje "kółko ładowania").
    Można też to zrobić javascriptem, ale nie jestem przekonany, czy punkt 3 będzie prawidłowo obsługiwany w niektórych przeglądarkach.

Może ktoś napisze mi takiego swf-a za symboliczną stówkę?

Domyślnie

napiszę za darmo potem podrzucę pliczki na pw
    Pozdrawiam, Oskar Wójcicki - http://hs2.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hs2 Zobacz posta
    napiszę za darmo potem podrzucę pliczki na pw
    Za darmo dzisiaj nic nie ma
    Dobra robota = zapłata.

Domyślnie

Eee tam zapłata, ja poproszę za darmo to się pobawię i pokrytykuję.

Domyślnie

A próbowałeś JAlbum'a? Oczywiście jeżeli przygotowanie "kontentu" może być robione offline.
    Efekt fade jest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conio Zobacz posta
    A próbowałeś JAlbum'a? Oczywiście jeżeli przygotowanie "kontentu" może być robione offline.
    Efekt fade jest.
    Nie widziałem tam slideshow jako "standalone". A ja nie potrzebuję całej galerii tylko możliwie najprostszy slideshow jako część istniejącej.

Uprawnienia umieszczania postów