Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21
    Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

góra-niebo jest ok , ale dół już nie bardzo jezeli chodzi o kolory .
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Dzięki wszystkim za zainteresowanie i komentarze.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Po przemieleniu przez serwer zewnętrzny na Forum widzę coś innego niż mam na komputerze...
    Zdaje Ci się. Może to kwestia tła, na którym oglądasz fotę. Serwer nie ma tu nic do tego. IMO kolory przewalone.
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

Domyślnie

Jest fajny klimacik.Podoba się
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Dość ciekawie Andrzeju to pokazałeś o ile góra jest dla mnie OK, to
    wydaje mnie się, że dół jest ciut za jasno, ... kolorki fajne.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Ciekawa praca... Choć przyznam, że w kwestii "dołu" zdjęcia mam podobny zamysł co wojtek6308...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Ciekawy efekt podoba mi się ta praca
    Pozdrawiam
    Nikon D40

Domyślnie

Andrzej,kolorki ...jak najbardziej OK..ani za mocne ani za słabe...Może ,faktycznie,ciut za mocno rozjaśniłeś przód,ale to kompletnie nie przeszkadza...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Praca podoba mi się z dwoma uwagami. Po pierwsze, pas zieleni za drogą jest mz odrobinę za jasny. Po drugie, trochę za dużo elementów umieściłeś w kadrze i jest nieco przeładowany w efekcie. Kolory są OK!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Mimo, że to pole, tam naprawdę jest ciężko się ustawić... Dziura w zardzewiałym płocie, układ słupków granicznych i słońca nie zostawiają wiele wyboru. Oczywiście mogłem przyjechać tu dwa miesiące wcześniej i złapać słoneczko bardziej po lewej stronie unikając ujęcia tych dwóch betonowych ostańców, ale myślę, że nawet teraz nie wprowadzają one zbytniego zamieszania w kadrze. Jak dla mnie (stwierdzam zarozumiale) słabym punktem jest ów nieszczęsny samolot pędzący w nieodpowiednią stronę. Po kilku kiepskich próbach stemplowania odpuściłem sobie... Dzięki za komentarze.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów