góra-niebo jest ok , ale dół już nie bardzo jezeli chodzi o kolory .
Szukaj
góra-niebo jest ok , ale dół już nie bardzo jezeli chodzi o kolory .
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Dzięki wszystkim za zainteresowanie i komentarze.
LED ZEPPELIN
Jest fajny klimacik.Podoba się![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Dość ciekawie Andrzeju to pokazałeśo ile góra jest dla mnie OK, to
wydaje mnie się, że dół jest ciut za jasno, ... kolorki fajne.
Pozdro. Wojtek
Ciekawa praca... Choć przyznam, że w kwestii "dołu" zdjęcia mam podobny zamysł co wojtek6308...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Ciekawy efektpodoba mi się ta praca
Pozdrawiam
Nikon D40
Andrzej,kolorki ...jak najbardziej OK..ani za mocne ani za słabe...Może ,faktycznie,ciut za mocno rozjaśniłeś przód,ale to kompletnie nie przeszkadza...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Praca podoba mi się z dwoma uwagami. Po pierwsze, pas zieleni za drogą jest mz odrobinę za jasny. Po drugie, trochę za dużo elementów umieściłeś w kadrze i jest nieco przeładowany w efekcie. Kolory są OK!
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Mimo, że to pole, tam naprawdę jest ciężko się ustawić... Dziura w zardzewiałym płocie, układ słupków granicznych i słońca nie zostawiają wiele wyboru. Oczywiście mogłem przyjechać tu dwa miesiące wcześniej i złapać słoneczko bardziej po lewej stronie unikając ujęcia tych dwóch betonowych ostańców, ale myślę, że nawet teraz nie wprowadzają one zbytniego zamieszania w kadrze. Jak dla mnie (stwierdzam zarozumiale) słabym punktem jest ów nieszczęsny samolot pędzący w nieodpowiednią stronę. Po kilku kiepskich próbach stemplowania odpuściłem sobie... Dzięki za komentarze.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami