Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

mariobigamista, przemo - dzięki za krytykę. Zdecydowanie biorę ją sobie do serca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    mariobigamista, przemo - dzięki za krytykę. Zdecydowanie biorę ją sobie do serca.
    To nie była raczej krytyka, bo zdjęcia są fajne.
    Chodzi mi tylko o to czy rzeczywiście dobrze robimy ulegając modzie ? Inna sprawa, że ciężko sobie wypracować własny, niepowtarzalny styl.... więc podpatrujemy innych

Domyślnie

Podoba mi się cała seria. Jest rodzinnie.

nie na temat co do 1. zdjęcia: "szafka" na lewo od piekarnika to lodówka, mam rację? :)

Domyślnie

podoba sie, widac w obrobce nik software (i dobrze).
    portret zony rewelacyjny (oczywiscie moim zdaniem), portrety dzieci podobaja sie, ogolnie obior calosci bardzo przyjemny.
    | Nikon |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez segl Zobacz posta
    ...ale ten kredens w połączeniu z mieszkaniem to totalny niewypał.
    Chyba żartujesz?

Co do zdjęć, bardzo mi się podobają - niebanalnie pokazana, bądź co bądź standardowa impreza.

Domyślnie

Generalnie uważam, że jest zdecydowanie lepiej niż do tej pory Portret Małżonki pokazany tu w wątku jest jednym z najlepszych przez Ciebie tu zaprezentowanych, albo miałeś natchnienie albo jesteś coraz lepszy... albo jedno i drugie I przychylam się do części wypowiedzi mariobigamisty - dzieciaki wyszły Ci najlepiej ...na zdjęciach też

Pozdrawiam

Domyślnie

Dziękować za wszystkie komentarze. I pozdrawiać

Domyślnie

Mi sie podoba......widać postęp w obróbce czyli wiercenie dziury się opłaca......Pozdrawiam Aga

Domyślnie

Mi też się bardzo podoba. Wszystko dobrze doświetlone, fajna obróbka,

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tinaga Zobacz posta
    Mi sie podoba......widać postęp w obróbce czyli wiercenie dziury się opłaca......Pozdrawiam Aga
    To również Twoja zasługa. Nieźle popastwiłem się ostatnio nad Twoimi NEFami - aż nie chciałem pokazywać Ale suma sumarum dużo się wtedy nauczyłem i staram się, korzystając z tych doświadczeń, szukać własnych sposobów na obróbkę. Pozdrowionka.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów