Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Wielkanocny ... kotlet ?

Hej,

Przeprocesowałem kilka zdjęć ze śniadania Wielkanocnego i chciałbym pokazać, pytając się, co sądzicie - czy są ok, czy może kotlet nie wyszedł (w szczególności moje boje z postprocessingiem). Tematyka stricte rodzinno-albumowa - uprzedzam.

Całość jest tutaj (niecałe 40 zdjęć)

Dla zachęty krajobraz przed śniadaniem i dwa portrety:
    //EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 15-04-2025 o 08:23 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

drugi portret, to najlepszy jaki zrobiłeś żonie znaczy z tych, które pokazywałeś na forum. Serio. Może winieta za mocna, ale to mało istotne, bo to duperel. W każdym razie- zrobiłeś prawdziwy portret, a nie hedszota. Zazdrościć

ED: ten kredens który stoi w przedłużeniu stołu to jakaś pamiątka? Pytam z ciekawości- bo się nieco odcina na tle nowoczesnego wnętrza
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Dzięki za komentarz

Jeżeli chodzi o kredens - tak, to pamiątka, podobnie jak stół (tego akurat nie widać). Odcina się - taki zamysł mieli twórca wnętrza, tj. szwagier ze szwagierką

Domyślnie

bardzo fajna seria oddająca klimat rodzinnej imprezy, ale ten kredens w połączeniu z mieszkaniem to totalny niewypał.

Domyślnie

dla mnie wcale nie niewypał.
    łaczenie za pomoca kontrastów tez jest ciekawe i nie jest oznaką czegoś "zlego"
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Żyrandol tez się odcina - bardzo ładna jadalnia.
    - Nikon -

Oszczędny w słowach Awatar malizna
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki

Domyślnie

Zbigniew cala seria wyszla dobrze, pewnie mozna jeszce powalczyc z kolorem skory na niektorych ale jest dobrze.
    Pozdrawiam

Domyślnie

portrecik zony znakomity, tez jestem zdania ze jest najlepszy z tych przezentowanych przez Ciebie na forum

Domyślnie

bez rewelacji
    za duzo szeokich katow,w ktorych panuje totalny balagan
    w wiekszosci szerokich planow rodziny przy stole glownym motywem sa kwiatya rodzina w tle,czesto zaslonieta
    chyba nie takie powinny byc proporcje
    portrety rodzinne w wiekszosci na wprost,sztywne- typowo albumowe
    rodzina bedzie zachwycona,ludzie postronni nie

na pierwszy plan wybija sie kolorowa seria dziecka w okularach - super
    Road to Manila

Domyślnie

Ogólnie ładnie, ale przyznam, że przejada mi się już obróbka jak na fotce np. 2 i winieta na 3
    Sam niestety ulegam temu trendowi, ale muszę się tego wyzbyć, bo staje się to już nudne trochę

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów