Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Szczur parkowy

Domyślnie

Nie pękaj Harb - mam kilka zdjęć mojego mysza i może kiedyś się odważę je pokazać. Chciałem tylko pokazec podobieństwo bratrskie myszowatych - polnych i domowych.
    - Nikon -

Domyślnie

bardzo ladnie pokazany swiatelko tez dopisalo na 2

Domyślnie

widze ze wspolpracowal na dwojce swiatelko fajnie zagralo

Domyślnie

Fajne, trochę jaśniej mogłoby być. Jeśli szczurek z parku oliwskiego to znam jegomościa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Fajne, trochę jaśniej mogłoby być. Jeśli szczurek z parku oliwskiego to znam jegomościa.
    Ten jest z oruńskiego.
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

sekta świetne zdjęcia (jasność, kolorystyka, głębia ostrości - wszystko takie jakie powinno być).

ziellonny nie wiem czy zdążyłeś zauważyć ale to jest forum fotograficzne a nie Nasza-Klasa.
    Proszę nie ośmieszaj się takimi koszmarkami.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    sekta świetne zdjęcia (jasność, kolorystyka, głębia ostrości - wszystko takie jakie powinno być).
    O... Fajnie, że się wreszcie komuś podoba jasność tych zdjęć, bo już zaczynałem wątpić w mój monitor . Mimo wszystko rozjaśniłem sobie o +0,3EV (jaśniej już mi się nie podoba) i rzeczywiście jest ok. Przejrzałem też histogramy z ostatnio zrobionych zdjęć i wyszło mi, że lubię jak zdjęcia przyrodnicze są niedoświetlone o 0,3-0,5EV. W każdym bądź razie dzięki ludzie za komentarze, może następnym razem będzie jaśniej. (ale nie obiecuję )
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sekta Zobacz posta
    Ten jest z oruńskiego.
    Ten z oliwskiego też wychodzi na chwilę aby podkraść jedzenie gołębią i zaraz znika

Domyślnie

Lubię gryzonie, dwójka najfajniejsza
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów