Nie pękaj Harb - mam kilka zdjęć mojego mysza i może kiedyś się odważę je pokazać. Chciałem tylko pokazec podobieństwo bratrskie myszowatych - polnych i domowych.
Szukaj
Nie pękaj Harb - mam kilka zdjęć mojego mysza i może kiedyś się odważę je pokazać. Chciałem tylko pokazec podobieństwo bratrskie myszowatych - polnych i domowych.
- Nikon -
bardzo ladnie pokazany swiatelko tez dopisalo na 2
widze ze wspolpracowalna dwojce swiatelko fajnie zagralo
![]()
Fajne, trochę jaśniej mogłoby być. Jeśli szczurek z parku oliwskiego to znam jegomościa.
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
O... Fajnie, że się wreszcie komuś podoba jasność tych zdjęć, bo już zaczynałem wątpić w mój monitor. Mimo wszystko rozjaśniłem sobie o +0,3EV (jaśniej już mi się nie podoba) i rzeczywiście jest ok. Przejrzałem też histogramy z ostatnio zrobionych zdjęć i wyszło mi, że lubię jak zdjęcia przyrodnicze są niedoświetlone o 0,3-0,5EV. W każdym bądź razie dzięki ludzie za komentarze, może następnym razem będzie jaśniej. (ale nie obiecuję
)
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
Lubię gryzonie, dwójka najfajniejsza![]()
Świetne foty!
Skontaktuj się z nami