sailor, zdecydowana wiekszosc Twoichprac mi sie podoba, ale ta mi nie podchodzi :/ Prawdopodobnie przez tło, cien z tyłu i tegobambusa.... jakos wszystkoe sie kupy nie trzyma...
Szukaj
sailor, zdecydowana wiekszosc Twoichprac mi sie podoba, ale ta mi nie podchodzi :/ Prawdopodobnie przez tło, cien z tyłu i tegobambusa.... jakos wszystkoe sie kupy nie trzyma...
Mirek - poatrz na linie bambusa i twarzy .. zauwazysz pewna zaleznosc .. .. nie mowie ze kazdemu musi sie podobac ..
Faktycznie umknęły mi te elementy klasycznego podziału - wręcz definicja . Pełne dopełnienie - tytuł , bambusy , makijaż . Podoba mi sie sama twarz , jest taka sama prostota jak na tym z kapeluszem .
Na kalibrowanym profi CRT kolory takie sobie, przepalony bambus, popracowałbym nad makijażem modelki no i rzeczywiście trzeba wyostrzyć oko.
Pomysł niezły, ale jeszcze popracowałbym nad światłem.
Pozdrawiam
,,Więcej światła" /J.W.Goethe/
(miękkiego)
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
dlatego zawsze uwazalem ze zdjecia najlepiej oglada sie na papierze bo kalibracja kalibracji nie rowna. prepalen na bambusie nie widze... chyba ze faktycznie przepalem nazywamy kolor nawet nie bialy tylko do niego zblizonyNa kalibrowanym profi CRT kolory takie sobie, przepalony bambus, popracowałbym nad makijażem modelki![]()
co do makijazu ... imho jest to najbardziej dopracowana czesc tego zdjecia![]()
Skontaktuj się z nami