Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: bamboo girl

sailor
    Gość

Domyślnie bamboo girl

no to jeszcze jedno .. poniewaz poprzednie spotkalo sie z zatrwazajaca iloscia komentarzy w liczbie 0 postanowilem dac sobie jeszcze jedna szanse

wizaz: Karolina
    stylizacja: Marta
    modelka: Ola
    fotopstrykanie, marudzenie i zlosliwe uwagi: ja

Domyślnie

przepał na bambusie i jakieś takie mało wyraziste to zdjęcie, pokuszę się nawet o stwierdzenie że jest mdłe...
    boli mnie kolano czasem

sailor
    Gość

Domyślnie

przepal? gdzie ? czy ktos moze zadzwonic po straz by go zgasila??
    goldie .. mdle w sensie nieostre czy mdle w sensie nieciekawe?

Domyślnie

zerkam przez lcd lecz nawet tu przepal sie nie pojawia.. to zółte zabarwienie nie przekonuje mnie w sensie ze kolorystycznie zdjecie (mimo owej zółci) jest dla mnie za zimne.. nie mniej to lcd wiec prosze to czytac przez palce..
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

przepał - u mnie jest przepał na bambusie - oczywiście to pewnie sprawa mojego monitora, kalibracji itd - bo pewnie u Ciebie nie ma czegoś takiego...
    mdłe w sensie kolorystycznie blade - kolory niby są ale tak jakby ich nie było
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

podoba mi sie kompozycja , pobudza wyobraznie
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

sailor
    Gość

Domyślnie

dajmy sobie spokoj z przepalem i zajmijmy sie zdjeciem :P tzn wy sie zajmijcie krytyka bo ja jzu nic wiecej z nim nie zrobie

co do mdlosci kolorow .. naturalne imho sa ..

Domyślnie

aha czyli naturalnie przepalu nie ma i kolory wg Ciebie sa naturalne - spoko, w takim razie zdjecie zrobiłes ładne...
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

Ładnie i plastycznie wyszłedł policzek i ucho modelki natomiast jakby brakło ostrości na oku i tego mi żal. Kadr zamierzony przez autora i tu zbędne dyskusje, ja wolałbym bambusy przesunąć w prawo bliżej policzka modelki.
    Plamę w tle też bym usunął bo chyba nie uplastycznia foty, to tyle marudzenia

Pozdrawiam Antek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

sailor
    Gość

Domyślnie

czyli naturalnie przepalu nie ma i kolory wg Ciebie sa naturalne
    goldie ..ale przeciez w naturze jest mnostow przepalow .. przypalow tez ale to i na sprawa kolor skory imho jest naturalny na tyle na ile d70 jest w stanie to oddac

ja wolałbym bambusy przesunąć w prawo bliżej policzka modelki.
    no moze z centymetr ale raczej mialy zamknac kadr od dolu i jakby byly blizej to gryzlyby sie z twarza
    Plamę w tle też bym usunął bo chyba nie uplastycznia foty
    tu sie zgadzam w 100%

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów