no to jeszcze jedno .. poniewaz poprzednie spotkalo sie z zatrwazajaca iloscia komentarzy w liczbie 0 postanowilem dac sobie jeszcze jedna szanse
![]()
wizaz: Karolina
stylizacja: Marta
modelka: Ola
fotopstrykanie, marudzenie i zlosliwe uwagi: ja
Szukaj
no to jeszcze jedno .. poniewaz poprzednie spotkalo sie z zatrwazajaca iloscia komentarzy w liczbie 0 postanowilem dac sobie jeszcze jedna szanse
![]()
wizaz: Karolina
stylizacja: Marta
modelka: Ola
fotopstrykanie, marudzenie i zlosliwe uwagi: ja
przepał na bambusie i jakieś takie mało wyraziste to zdjęcie, pokuszę się nawet o stwierdzenie że jest mdłe...
boli mnie kolano czasem
przepal? gdzie ? czy ktos moze zadzwonic po straz by go zgasila??
goldie .. mdle w sensie nieostre czy mdle w sensie nieciekawe?![]()
zerkam przez lcd lecz nawet tu przepal sie nie pojawia.. to zółte zabarwienie nie przekonuje mnie w sensie ze kolorystycznie zdjecie (mimo owej zółci) jest dla mnie za zimne.. nie mniej to lcd wiec prosze to czytac przez palce..
przepał - u mnie jest przepał na bambusie - oczywiście to pewnie sprawa mojego monitora, kalibracji itd - bo pewnie u Ciebie nie ma czegoś takiego...
mdłe w sensie kolorystycznie blade - kolory niby są ale tak jakby ich nie było
boli mnie kolano czasem
podoba mi sie kompozycja , pobudza wyobraznie![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
dajmy sobie spokoj z przepalem i zajmijmy sie zdjeciem :P tzn wy sie zajmijcie krytyka bo ja jzu nic wiecej z nim nie zrobie
co do mdlosci kolorow .. naturalne imho sa ..
aha czyli naturalnie przepalu nie ma i kolory wg Ciebie sa naturalne - spoko, w takim razie zdjecie zrobiłes ładne...
boli mnie kolano czasem
Ładnie i plastycznie wyszłedł policzek i ucho modelki natomiast jakby brakło ostrości na oku i tego mi żal. Kadr zamierzony przez autora i tu zbędne dyskusje, ja wolałbym bambusy przesunąć w prawo bliżej policzka modelki.
Plamę w tle też bym usunął bo chyba nie uplastycznia foty, to tyle marudzenia![]()
Pozdrawiam Antek
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
goldie ..ale przeciez w naturze jest mnostow przepalow .. przypalow tez ale to i na sprawaczyli naturalnie przepalu nie ma i kolory wg Ciebie sa naturalnekolor skory imho jest naturalny na tyle na ile d70 jest w stanie to oddac
no moze z centymetrja wolałbym bambusy przesunąć w prawo bliżej policzka modelki.ale raczej mialy zamknac kadr od dolu i jakby byly blizej to gryzlyby sie z twarza
tu sie zgadzam w 100%Plamę w tle też bym usunął bo chyba nie uplastycznia foty
Skontaktuj się z nami