czyli właśnie to znaczy że kadr jest zły. to nie jest tak że obiekt ma się do ciebie dostosować tylko ty do obiektu - i to się nazywa kadrowanie
Szukaj
czyli właśnie to znaczy że kadr jest zły. to nie jest tak że obiekt ma się do ciebie dostosować tylko ty do obiektu - i to się nazywa kadrowanie
dzięki za wypowiedzi, jednak co do zdania, że powinna być pokazana twarz, to bym polemizował. Po pierwsze podstawowa definicja słowa pasja to zamiłowanie do czegoś. Pasja to nie tylko emocje = gniew. Moim zamiarem było przedstawienie pasji tej osoby jaką jest gra w miejscu publicznym na instrumencie, w odpowiednio dobranym (ludowym) stroju. Nie był to występ na scenie, występ zorganizowany, komercyjny itp. itd. Osoba ta spędziła całe popołudnie dla swojej przyjemności. Może ktoś z Was często widzi takie obrazki na polskich ulicach , rynkach, ja niestety nie. Muzyka ludowa, publicznie, obecnie istnieje tylko na folkowych festiwalach. Tam gdzie ta fotka powstała jest inaczej. Dla mnie to jest pasja, aczkolwiek mogę się zgodzić, że fotka, bez komentarza, nie oddaje tego klimatu. Co do konieczności pokazania twarzy nie.
Jeszcze raz dziękuję za podzielenie się swoimi uwagami.
pzdr. Bo.
Skontaktuj się z nami