Szukaj
Bardzo mi się podoba, ale z dwiema uwagami. Po pierwsze zdjąłbym nasycenie, jest mz grubo przesadzone. Po drugie ciąłbym niebo tuż ponad drzewami po prawej - ponieważ i tak go nie ma (tworzy nieciekawy, jednolity pas). Sam przekładaniec fajnie wypatrzony![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
mnie by tutaj skusiły te drzewka z prawej strony... włożyć je w jakiś fajny kadr bo są ciekawe z tego rzutu (jak dla mnie)... ja bym tam wrócił o jakiejś wczesnej porze.. witaj wiosno![]()
Z kawalkiem nieba bylby bardzo sympatyczny widok.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
powtórz te zdjecie przy lepszej pogodzie i innym swietle.
Wyprobuj rozne parametry ekspozycji. Popracuj nad obróbką.
To co tu widać, to jest zaledwie materiał wyjsciowy (plan kadru), ilustrujący pewną (niezłą) koncepcję i
dowodzący atrakcyjności miejsca.
Ale w żadnym wypadku nie powinno to być finalne zdjęcie.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Kadr ciekawy i przekładaniec dość ładnie poukładanybrakuje mnie
również ładnego światła.
Pozdro. Wojtek
Dzięki koledzy za komentarze.Co do obróbki to zgadzam się w 100% bo asem nie jestem.Nie ma co się tłumaczyc co mam a czego nie mam tylko po prostu trzeba pracowac.... o ile na to czas pozwala.A jego jak zawsze bardzo małoWiedziałem,że tam wróce bo samo niebo nie jest zadowalajace no i do tego jeszcze obróbka.Jak mówią trening czyni mistrza
Pozdrawiam
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami