Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Ilona..

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dziękuję serdecznie wszystkim za komentarze. Myślałem, że czeka mnie lincz, a dostałem kopa...energetycznego

Po kolei:
    Podpis...macie rację odciąga wzrok, dopiero po Waszych uwagach zwróciłem na to uwagę.
    Kadr...poprawiłem i wrzucam poniżej w kwadracie coby wszyscy byli szczęśliwi
    Światło...Sabinka przed modelką, po mojej lewej skierowana w sufit, modelka trzyma srebrną blendę(tę z wątku w Zrób to sam) na kolanach, druga lampa za modelką oświetla tło(agrowłóknina).
    Modelka...z tymi włosami to sam musze jej zapytać, może to lampa odbita od sufitu je trochę rozjaśniła..
    Cieszą mnie pozytywne opinie, tym bardziej że fotka wykonana w domowych warunkach z użyciem tzw półśrodków

poprawiony kadr
    2.

i jeszcze coś...
    3.

ciachnięte
    4.

Domyślnie

ładne zdjęcie, podoba się
    Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
    "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."

Domyślnie

ostatnie za mało diaboliczne ale światło rewela
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

na drugim światło to sabinka + grid. Ostre bo ma być ostro

Domyślnie

2 naprawdę w porządku. Jedyne zastrzeżenia to już natury glamourowej - jesli by iść w tym kierunku należałoby bardzo dokładnie wyrównać kolorystyke twarzy w stosunku do tułowia. Trochę za duża różnica w nasyceniu. Zatem albo super makijażystka, albo PS.

Domyślnie

bardzo fajne. dla mnie nie trzeba nie trzeba ciąć.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów