Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Ilona..

Domyślnie

Prawa strona sprawia wrazenie, ze zostala zostawiona jedynie na podpis i bardzo zwraca na na ten podpis uwage. Uwazam, ze jaknajbardziej moze taki kadr zostac, ale darowalbym sobie podpis, albo go stonował zeby modelka nie miala konkurencji.
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

taak dziewczyny ze wschodu maja to cus super
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Dla mnie jest jaknajbardziej OK.
    Jedno pytanko: wlosy - czy modelka ma kilka kolorow na wlosach? czy jest to tylko jeden. Albo to ja tak widze na swoim monitorze albo gorna czesc wlosow jest nieco bardziej naswietlona niz reszta, tak jakby swiatlo padalo z stylu znad glowy. Nie jestem specjalista wiec nie bijcie.

Domyślnie

Bardzo fajne
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Super
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Ciachnąłbym prawą stronę. Ale zdjęcie fajne, światło dobrze podkresliło urode dziewczyny. A Wampirzyca urocza
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Też na plus. Nie mam zastrzeżeń. Ładna dziewczyna, ładne zdjęcie, ładna poza i ekspresja, wszystko jest dobre...
    podzielam zdanie "swiatlo"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    nigdzie nie pisze
    Ale kto nie pisze?

Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    a czemu niby za duzo boku, jak tak chce, tak to widzi to niech zostawi, nigdzie nie pisze ze kadr musi byc idealny, i taki sam z kazdej strony
    Autor publikując zdjęcie akceptuje to, że większość komentujących będzie wyrażało swoją opinię i dawało cenne (lub mniej cenne) rady co można by poprawić, albo jakie odnoszą wrażenie patrząc na owo zdjęcie.

Dla jednego lepiej jest w takim prostokącie, a dla drugiego w innym prostokącie (np. w kwadratowym). To, że ktoś napisał "tnij w kwadrat" nie znaczy, ze taka jest zasada udanego zdjęcia na jednolitym tle. To znaczy, że dana osoba inacej czuje daną pracę i dla niej lepiej będzie wyglądała w kwadracie.

Ja osobiście też bym widział to zdjęcie w kwadracie (i to nie dlatego, że teraz kwadraty są modne).
    Ogólnie udana praca. Ładne oświetlenie. To był tylko jeden softbox od dołu, czy coś jeszcze? Jakaś blenda z prawej?
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Ciąłbym w kwadrat. Za dużo z prawej...
    zdecydowanie kwadrat :d
    sprawdzałem

Domyślnie

Ja bym to zdjęcie widział jednak w kwadracie . Po za tym bardzo mi się podoba ta "wampirzyca" jak masz więcej fotek z tej sesji to wstawiaj.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów