Kurcze to tylko tam kupować i u nas sprzedawać![]()
Szukaj
Kurcze to tylko tam kupować i u nas sprzedawać![]()
Pozdr. - Grzesiek
I nawet koszt podróży nie jest za wysoki teraz
To kto pierwszy na ochotnika do UK leci na zakupki ??![]()
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
Jeśli mogę powrócić do tematu szerokiego kąta to również skłaniałbym się ku N17-35. Jak dla mnie rewelacyjny obiektyw, mam nadzieję, że już niedługo podepnę go pod FX bo z myślą o takim korpusie go kupiłem. Z polarem nie winietuje, chociaż żeby kupić dobry filtr o średnicy 77mm też trzeba trochę kasy wydać. No, ale jak to zwykle bywa, coś za coś.
Grudzinsky: po pierwsze, napisałem, że w większości sytuacji masz czas, nie, że we wszystkich. To różnica ;]
A po drugie - jeśli wiesz, że masz taki moment, to bierzesz szkła ze sobą. Poza tym - ja mam manię prześladowczą jakąś, która sprawia, że nie znoszę zostawiać sprzętu samego, nawet na odludziu. A jeśli nabierze się wprawy, to wymiana szkła naprawdę nie trwa długo ;]
Ale to moje zboczenie, uwielbiam stałki. Właśnie planuję sprzedaż sigmy 20-40 2.8 mojej i wymianę na 35mm. Następne będzie jakieś 20mm, myślałbym o sigmie 20 1.8, gdyby nie była tak duża.
A moja fotografia to głównie "reportaż" (manifestacje, protesty itp.) gdzie, nierzadko, czasu jest jeszcze mniej. Takie głupie przyzwyczajenie :]
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
czasami nawet nie trzeba wyjezdzac. niektore sklepy oferuja wysylke na terenie UEwystarczy poszukac na stronie ewentualnie wyslac maila z zapytaniem czy wysylaja do Polski
![]()
Dodam od siebie, ze tylko N14-24 !
Skarbonke to zaboli, ale obiektyw jest wart kazdej wydanej nan zlotowki!
Pozdr
McE
Skontaktuj się z nami