Coś w klasycznym stylu..
![]()
Szukaj
Coś w klasycznym stylu..
![]()
no własnie. Stare ale jare.
Zeby tak wszyscy eksperymentatorzy, poszukiwacze nowej formy, niebanalnych kadrów i zapomnianego suwaczka w PSie, potrafili chociaz dobrze naświetlić scenę, i uzyskać taka klasyczną kompozycje...
I'm not always right, but I'm never wrong...
Mnie się bardzo, ale to bardzo podoba zarówno kadrowo jak i obróbkowo. B/w klasa. Jedyne co mnie trochę dziwi (nie mylic z przeszkadza) są nieostre chmury a doł ostry jak zyletkaJednak pomimo tego całośc bardzo pozytywna!
D700 16,17-35,35
Kompozycyjnie bardzo mi się podoba. Światło na chmurach oraz w głębi zatoki na górach także.
Natomiast pierwszy plan, szczególnie prawa strona trochę zbyt kontrastowa w stosunku do reszty.
Albo reszta za mało kontrastowaTo moja prywatna opinia z tym kontrastem, kwestia gustu, ogólnie bardzo mi się podoba
![]()
Kompozycyjnie bardzo mi się podoba. Światło na chmurach oraz w głębi zatoki na górach także.
Natomiast pierwszy plan, szczególnie prawa strona trochę zbyt kontrastowa w stosunku do reszty.
Albo reszta za mało kontrastowaTo moja prywatna opinia z tym kontrastem, kwestia gustu, ogólnie bardzo mi się podoba
![]()
piękna fota!
Pikna sprawa Panie Cezary...pikna...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Świetna fotografia. Dla mnie prawa strona absolutnie nie jest zbyt kontrastowa. Gratuluję
Czarny Rycerz zawsze zwycięża !
pieknie, gratuluje
Skontaktuj się z nami