Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: SZOK !@

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Golakowa Szyja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leszeg
    Kupiłem nowe body (rok temu) z zerowym przebiegiem prosto z hurtowni i miało przyklejonego syfa na filtrze.Było juz na forum o brudnych D50 od nowości.
    Mój jest made in Japan.Może choć na czystość ma to wpływ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leszeg
    W D200 zawsze musze odpinac szkło bo nie miesci sie w plecaku i (odpukać ) filterek czyściutki.
    A dekla nie używasz? Bo ja to bym cały czas myślał o tym, czy coś się do puszki nie sypie, albo co gorsza, wlewa!
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

dekielek jest zawsze na swoim miejscu.no nie odwazył bym sie bez. Zawsze najpierwndekiel na body potem na szkło

Domyślnie

-->anwas
    Skoro już o nowości kupowanych aparatów to ja dodam, że parę dni temu kupiłem kamerkę minidv w fotobasi. I co ? Qpa! Przyszedł jakiś egzemplarz demo: zawiązany dekielek na obiektywie, przypięta bataria, zeszmacone torebki i pudełka, rozwiązany kabelek. Odesłałem i czekam na nowy. Fotobasia ma u mnie krechę.
    GX-1S/DS2

Domyślnie

Nie czepiajcie się sprzedawców. To te koreańczyki mają brudne paluchy, jedzą przy składaniu części, łupież im leci do środka body.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bob*
    Fotobasia ma u mnie krechę.
    Spróbuj u Fotokrysi
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Golakowa Szyja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bob*
    -->anwas
    Skoro już o nowości kupowanych aparatów to ja dodam, że parę dni temu kupiłem kamerkę minidv w fotobasi. I co ? Qpa! Przyszedł jakiś egzemplarz demo: zawiązany dekielek na obiektywie, przypięta bataria, zeszmacone torebki i pudełka, rozwiązany kabelek. Odesłałem i czekam na nowy. Fotobasia ma u mnie krechę.
    Ale ja odbierałem aparat osobiście.Nie pozwoliłbym żeby ktoś mnie tak potraktował.Zapłaciłem kilka tys. i wiem że mam nietknięte.Co do Fotobasi-raz pozwoliłem sobie skuszony opiniami na Allegro kupić tam pewną rzecz.Też otrzymałem egzemplarz demo.Jestem tego pewien.TAK ZE UWAZAJCIE!!!!!Pózniejsze telefony nie mają sensu gdyż jest się traktowanym z góry.A Fotobasia ma wysokie noty nawet tu na forum Nikona.A wczoraj odebrałem Tamrona 17-50 z IMPRA /allegro/Pozwoliłem sobie zaryzykować.Swietny kontakt,obiektyw fabryka faktura VAT.Nie ma reguły.Myślę że w przypadku aparatów nie należy ryzykować.Podróż to jeden dzien i 60zł na bilet wycieczkowy w obie strony/w soboty/Autem się nie opłaca.

Domyślnie

To te koreańczyki mają brudne paluchy, jedzą przy składaniu części, łupież im leci do środka body
    niemieckie dowcipy o Polakach też cię bawią?

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów