Mój jest made in Japan.Może choć na czystość ma to wpływZamieszczone przez leszeg
![]()
Szukaj
Mój jest made in Japan.Może choć na czystość ma to wpływZamieszczone przez leszeg
![]()
nie watpie,pewnie inna kontrola jakości.
A dekla nie używasz? Bo ja to bym cały czas myślał o tym, czy coś się do puszki nie sypie, albo co gorsza, wlewa!Zamieszczone przez leszeg
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
dekielek jest zawsze na swoim miejscu.no nie odwazył bym sie bez. Zawsze najpierwndekiel na body potem na szkło
-->anwas
Skoro już o nowości kupowanych aparatów to ja dodam, że parę dni temu kupiłem kamerkę minidv w fotobasi. I co ? Qpa! Przyszedł jakiś egzemplarz demo: zawiązany dekielek na obiektywie, przypięta bataria, zeszmacone torebki i pudełka, rozwiązany kabelek. Odesłałem i czekam na nowy. Fotobasia ma u mnie krechę.
GX-1S/DS2
Nie czepiajcie się sprzedawców. To te koreańczyki mają brudne paluchy, jedzą przy składaniu części, łupież im leci do środka body.
i z nosa też![]()
Spróbuj u FotokrysiZamieszczone przez bob*
![]()
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Ale ja odbierałem aparat osobiście.Nie pozwoliłbym żeby ktoś mnie tak potraktował.Zapłaciłem kilka tys. i wiem że mam nietknięte.Co do Fotobasi-raz pozwoliłem sobie skuszony opiniami na Allegro kupić tam pewną rzecz.Też otrzymałem egzemplarz demo.Jestem tego pewien.TAK ZE UWAZAJCIE!!!!!Pózniejsze telefony nie mają sensu gdyż jest się traktowanym z góry.A Fotobasia ma wysokie noty nawet tu na forum Nikona.A wczoraj odebrałem Tamrona 17-50 z IMPRA /allegro/Pozwoliłem sobie zaryzykować.Swietny kontakt,obiektyw fabryka faktura VAT.Nie ma reguły.Myślę że w przypadku aparatów nie należy ryzykować.Podróż to jeden dzien i 60zł na bilet wycieczkowy w obie strony/w soboty/Autem się nie opłaca.Zamieszczone przez bob*
niemieckie dowcipy o Polakach też cię bawią?To te koreańczyki mają brudne paluchy, jedzą przy składaniu części, łupież im leci do środka body
Skontaktuj się z nami