To, że kupił nowy, to nic nie znaczy. W sklepach nie zawsze się dobrze sprzęt traktuje. Wiem, bo w sklepie pracowałem![]()
Szukaj
To, że kupił nowy, to nic nie znaczy. W sklepach nie zawsze się dobrze sprzęt traktuje. Wiem, bo w sklepie pracowałem![]()
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
klient nasz pan - jak chce przed kupnem poprzypinac różne obiektywy to co? odmówić?
a potem są syfki na matrycy. sklepów nie stać na egz. pokazowe.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
To gdzie się ten sklep mieści? Firma-krzak (dosłownie)?![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Wobec powyższego chyba kupię jakowąś hybrydę ...![]()
GX-1S/DS2
Ale jak w hybrydzie tak matryca zabrudzona będzie, to trudniej wyczyścić.![]()
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Od ponad czterech lat mam Olka C3020 i odpukać nic jeszcze nie wlazło na matrycę ... Zastanawia mnie jednak skuteczność odkurzaczy w lustrzankach ...
GX-1S/DS2
Skutecznie poprawiają jedynie samopoczucieZamieszczone przez bob*
![]()
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Bez przesady.Kupując aparat postawiłem warunek że musi być zaplombowany oryginalnymi firmowymi nalepkami.Otwierałem jako pierwszy.I proszę uwierzyć iż folie są tak proste iż po jednym delikatnym wyjęciu aparatu nie da się ich ponownie założyć bez śladu.Aparat jest czysty jak łza.Trzeba szanować swoje pieniądze/duże czy małe nieważne/ i gnoić tych cwaniaczków sprzedajacych powystawowe jako nowe albo po jakichś imprezach.Sami sobie jesteśmy winni,a potem płacz na forach.To tyczy się nie tylko aparatów...Zamieszczone przez bob*
Al Bundy sprawdz w exifie jaki jest stan licznika wykonanych fotek. Tylko na oryginalnej fotce, bo na tej co wrzuciles niestety nie ma tej informacji.
Kupiłem nowe body (rok temu) z zerowym przebiegiem prosto z hurtowni i miało przyklejonego syfa na filtrze.Było juz na forum o brudnych D50 od nowości. W D200 zawsze musze odpinac szkło bo nie miesci sie w plecaku i (odpukać ) filterek czyściutki.
bob*, to był mój pioerwszy aparacikświetny
sprzedałem za 400 zł
, mysle ze mi wybaczył.
Skontaktuj się z nami