Szukaj
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
w sumie fajne miejsce fajna dziewczynka ale na moj gust ale to tylko moj gust za duzo wolnego miejsca nad glowa, czy takie chatke to masz gdzies w okolicach ?
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
No problemZamieszczone przez shakk
Fajne klimaty,podobają mi się.Może troche za bardzo 5 jest wykrzywiona,ale takie uroki 10mm.Nr.02 mi się najbardziej podobał.Dobrze sobie poradziłeś ze światełkiem.
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
fajna dziewczyna która nie pasuje do tak obskurnego miejsca![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
no to marudze
1. przerysowanie bioder wyjatkowo niekorzystne
2. straszny balagan, nizedecydowna poza modelki
3. stanowcze nie. nie wiem dlaczego
4. zdecydowanie najlepsze z tej serii, choc tez mi nie pasuje przerysowania szerokim katem
5. nijakie.
ogolnie nie praepadam za taka obrobka .. masz fajna modelke . probuj dalej .. co mi sie nie podoba - zbyt czesto uzyty bezpodstawnie szeroki kat
co mi si epodoba - na 4ce zaczynal sie jakis fajny pomysl na serie ..
a mnie jednak dwójka najbardziej, chyba przez te zbiegające się linie, zapadanie środka zdjęcia, modelka mi nie przeszkadza w jego oglądaniu(bo jakoś do mnie dotarło, że podoba mi się klimat, a na nią nie zwracam uwagi bo się wtopiła)
3, 4 wiem, czepiam się, ale Twoje buty w lustrze![]()
The lens that falls is always the most expensive.
gdzie to takie sympatyczne miejsce jest? dla mnie 4, bo modelka nie patrzy sie w obiektyw.
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Jak ona sie na mnie patrzy ! Czy musi aż tak ?
Skontaktuj się z nami