Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Magda

Domyślnie Magda

Wiec przyszla pierwsza proba ze swiatlem blyskowym w plenerze Thanks Leon13th za uzyczenie sabiny prosilbym o opinie...a najbardziej prosilbym o krytyke co jest nie tak
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

Edit:
    Zapomnialbym dziekuje Magdzie za pozowanie
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

w sumie fajne miejsce fajna dziewczynka ale na moj gust ale to tylko moj gust za duzo wolnego miejsca nad glowa, czy takie chatke to masz gdzies w okolicach ?
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie Re: Magda

Cytat Zamieszczone przez shakk
    Wiec przyszla pierwsza proba ze swiatlem blyskowym w plenerze Thanks Leon13th za uzyczenie sabiny
    No problem Fajne klimaty,podobają mi się.Może troche za bardzo 5 jest wykrzywiona,ale takie uroki 10mm.Nr.02 mi się najbardziej podobał.Dobrze sobie poradziłeś ze światełkiem.
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Domyślnie

fajna dziewczyna która nie pasuje do tak obskurnego miejsca

pozdrawiam
    Arkadiusz Pytlas vel golden

sailor
    Gość

Domyślnie

no to marudze
    1. przerysowanie bioder wyjatkowo niekorzystne
    2. straszny balagan, nizedecydowna poza modelki
    3. stanowcze nie. nie wiem dlaczego
    4. zdecydowanie najlepsze z tej serii, choc tez mi nie pasuje przerysowania szerokim katem
    5. nijakie.

ogolnie nie praepadam za taka obrobka .. masz fajna modelke . probuj dalej .. co mi sie nie podoba - zbyt czesto uzyty bezpodstawnie szeroki kat
    co mi si epodoba - na 4ce zaczynal sie jakis fajny pomysl na serie ..

Domyślnie

a mnie jednak dwójka najbardziej, chyba przez te zbiegające się linie, zapadanie środka zdjęcia, modelka mi nie przeszkadza w jego oglądaniu (bo jakoś do mnie dotarło, że podoba mi się klimat, a na nią nie zwracam uwagi bo się wtopiła)
    3, 4 wiem, czepiam się, ale Twoje buty w lustrze
    The lens that falls is always the most expensive.

Domyślnie

gdzie to takie sympatyczne miejsce jest? dla mnie 4, bo modelka nie patrzy sie w obiektyw.
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Jak ona sie na mnie patrzy ! Czy musi aż tak ?

Uprawnienia umieszczania postów