Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Mała modelka

Madziulek
    Gość

Domyślnie Mała modelka

Zapraszam do komentowania ...

1.

2.

3.

Domyślnie

1-nie; 2-nie; 3-tak - podoba mi się z racji na kolorystykę - poza tym centralny kadr, przepał w kałuży (co ja z tymi przepałami mam) - jeżeli już tak - to można było postawic dziecko na srodku drogi - byłaby symetria jako-taka
    boli mnie kolano czasem

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez goldie77
    1-nie; 2-nie; 3-tak - podoba mi się z racji na kolorystykę - poza tym centralny kadr, przepał w kałuży (co ja z tymi przepałami mam) - jeżeli już tak - to można było postawic dziecko na srodku drogi - byłaby symetria jako-taka
    a może tak NIE - bo?

Domyślnie

1
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Oszczędny w słowach Awatar Kenobi
    Miasto
    prawie Wawcia

Domyślnie

Jedyneczka fajowa.. tylko przyciąć z prawej i dać więcej światła na górze albo ciąć bliżej czoła.
    D90+kit 18-105 | Nikkor 70-210 | Nikkor 50 1.8 D | SB-600 | + różne pierdółki

Domyślnie

3 nie bardzo bo ... chyba lepiej bylaby nizsza perspektywa, z gory jakos tego nie widze
    podoba mi sie za to 1 i 2 choc 1 za bardzo uciety z gory, chcialbym aby bylo widc ta droge
    2 tez troche ciasno kadrowane, ale ladna GO

Oszczędny w słowach Awatar Jogi
    Miasto
    Yellowstone

Domyślnie

1. ucięte
    3. odblask w kałuży odwraca uwagę
    Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem

Madziulek
    Gość

Domyślnie

dzięki za uwagi

Cytat Zamieszczone przez vuki
    3 nie bardzo bo ... chyba lepiej bylaby nizsza perspektywa, z gory jakos tego nie widze
    podoba mi sie za to 1 i 2 choc 1 za bardzo uciety z gory, chcialbym aby bylo widc ta droge
    2 tez troche ciasno kadrowane, ale ladna GO
    na tej fotce ,próbowałam uchwycic drogę ale nie za bardzo udała mi sie ta fotka..

1.

Domyślnie

Dziecko jest bardzo wdzięcznym, ale bardzo trudnym tematem do portretu.
    Zaczynanie od najtrudniejszego wydaje mi się niepotrzebne, ale trzeba trenować.
    Fotografia dzieci i w ogóle portret lubi miękkie, delikatne światło i unikanie w kadrze silnych kontrastów.
    Następnym razem wybierz się w plener z córka, czy siostrą wczesnym rankiem w lekko zamglony dzień (fotografia to przede wszystkim światło).
    Pozdrawiam
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Za Davidem, bardzo dobry do nauki jest krajobraz. Tam pospiech na ogol mniejszy
    i mozna troche pokombinowac. Latwiej powtorzyc ujecie, chociaz oczywiscie
    nie zawsze.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Uprawnienia umieszczania postów