Dziekuje wszystkim,napewno tekst bedzie poparty fotkami.Mam problem z paroma zdjeciami,tzn moj g.... programJest to krajobraz z osoba,czas to okolo 3min,wiec osoba sie lekko rozmazala,czy ktos by bym chetny pomoc
![]()
Szukaj
Dziekuje wszystkim,napewno tekst bedzie poparty fotkami.Mam problem z paroma zdjeciami,tzn moj g.... programJest to krajobraz z osoba,czas to okolo 3min,wiec osoba sie lekko rozmazala,czy ktos by bym chetny pomoc
![]()
swietnie, swietnie - poza tym przypomina mi konsystencja analog, fota cudnie nasycona, miękka jedna z lepszych jakie ostatnio mi się spodobałyszczerze gratuluję
![]()
Klimatyczna, doskonała praca.
W sprawach "organizacyjnych" jeśli mógłbym coś doradzić, to najlepiej wstawiaj po 3 - 4 zdjęcia w jednym wątku. Gwarantuje to największe zainteresowanie bo prowokuje do porównań. Jest też zgodne z forumową tradycją. Najgorsze są wątki tasiemce, gdzie co jakiś czas dokłada się po kila fotografii. Trudno się w takim galimatiasie połapać, odszukanie zdjęcia do którego odnosi się komentarz doprowadza do szału. Mnie to skutecznie zniechęca, nie wiem jak innych. Idealnie jest, gdy komentowane prace znajdują się w pierwszym poście, łatwo jest wrócić nawet z piątej czy dziesiątej podstrony i "porównać" komentarz a obrazem. Życzę Ci tak gorących wątków bo Twoje fotografie zasługują na szerokie uznanie.
Dziekuje,bardzo sie ciesze ze sie podobaA z tej miejscowki jest jeszcze pare,ale zrobie to jak radzi jchyra.Jeszcze raz dziekuje i przypominam chetnej osobie,ktora ma czas,checi itp na pogrzebanie cos przy moich Rawach z ktorymi moj program nie daje rady
Czekam z niecierpliwoscia
Stawiam piwo w Gdansku![]()
podoba mi się, lubię takie, moim skromnym zdaniem oryginał lepszy od przeróbki ze względu na kolor nieba.
Temu kto bedyie chetny pogrzebac przy moim Rawie,moj g... program nie daje rady.Przesle lub jak kto woli.
Poprostu niesamowite duże brawa dla autora
Nikon + kilka szkiełek
Skontaktuj się z nami