Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: ###***####2

Domyślnie

Dziekuje wszystkim,napewno tekst bedzie poparty fotkami.Mam problem z paroma zdjeciami,tzn moj g.... programJest to krajobraz z osoba,czas to okolo 3min,wiec osoba sie lekko rozmazala,czy ktos by bym chetny pomoc

Domyślnie

swietnie, swietnie - poza tym przypomina mi konsystencja analog, fota cudnie nasycona, miękka jedna z lepszych jakie ostatnio mi się spodobały szczerze gratuluję

Domyślnie

Klimatyczna, doskonała praca.

W sprawach "organizacyjnych" jeśli mógłbym coś doradzić, to najlepiej wstawiaj po 3 - 4 zdjęcia w jednym wątku. Gwarantuje to największe zainteresowanie bo prowokuje do porównań. Jest też zgodne z forumową tradycją. Najgorsze są wątki tasiemce, gdzie co jakiś czas dokłada się po kila fotografii. Trudno się w takim galimatiasie połapać, odszukanie zdjęcia do którego odnosi się komentarz doprowadza do szału. Mnie to skutecznie zniechęca, nie wiem jak innych. Idealnie jest, gdy komentowane prace znajdują się w pierwszym poście, łatwo jest wrócić nawet z piątej czy dziesiątej podstrony i "porównać" komentarz a obrazem. Życzę Ci tak gorących wątków bo Twoje fotografie zasługują na szerokie uznanie.

Domyślnie

Dziekuje,bardzo sie ciesze ze sie podobaA z tej miejscowki jest jeszcze pare,ale zrobie to jak radzi jchyra.Jeszcze raz dziekuje i przypominam chetnej osobie,ktora ma czas,checi itp na pogrzebanie cos przy moich Rawach z ktorymi moj program nie daje radyCzekam z niecierpliwoscia

Stawiam piwo w Gdansku

Domyślnie

podoba mi się, lubię takie, moim skromnym zdaniem oryginał lepszy od przeróbki ze względu na kolor nieba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Stawiam piwo w Gdansku
    komu ????? bo tu jest wielu z Gdańska

Domyślnie

Temu kto bedyie chetny pogrzebac przy moim Rawie,moj g... program nie daje rady.Przesle lub jak kto woli.

Domyślnie

Poprostu niesamowite duże brawa dla autora
    Nikon + kilka szkiełek

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów