Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Krzysztof

Domyślnie Krzysztof

Portrety ostatnio robie glownie przy okazji spotkan grup (w realu) forumowych portali internetowych czy jakis mini spotach.
    A tym razem wrzuce pare portretow Krzyska.

1.

2.

3. Tutaj to tak troche jak Joker w nowym Batmanie.. nie ma co ukrywac!

4.

5.

6.

7.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

bardzo fajna seria - gratuluje

Domyślnie

Wyśmienite. Bardzo mi się podobają.
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Domyślnie

jak dla mnie 1 i 3 najsłabsze, 1 z powodu gubiącej się sylwetki w cieniu a na 3 jakieś dziwne te chwasty są i mi nie pasują zupełnie. Reszta bardzo ładnie.
    pozdrawiam

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Jak zwykle u Ciebie. Nietuzinkowi modele, piekne swiatlo, fajne kadry no i swietne pomysly.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Chcialem kiedys zrobic sesje inspirowana obrazami olejnymi Vermeera.. tyle ze co zapytam jakas dziołche to mi marudzi ze niefotogeniczna. Ech.. na prozno tlumaczenia, ze przeciez to jak wygladaja to polowa, a to , co zrobi z tego fotograf to druga polowa.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Cudna seria A dwójeczka podoba mi się najbardziej, ale to tylko moje skromne zdanie Dziewczyny dla takich zdjęć to drzwiami i oknami powinny walić.

Domyślnie

Milo, ze tak mowisz..... no tylko jakos nie wala ... musze korzystac z okazji spotowych i plenerowych zeby jakies twarze upolowac.
    Nikon 1800 (s)

Uprawnienia umieszczania postów