Close

Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Domyślnie Pytanie o AF-S 80-200 f2,8

Witam

Za jakiś czas chcę kupić ten obiektyw - używkę, pewnie w UK i teraz mam pytanie - chcę kupić białego ale jak przeglądam e-bay to same czarnuchy... - wie ktoś może czy te białe to była seria limitowana?

Domyślnie

nie lepiej VR-ke? po co 2x kupowac
    wlasnie jestem po kilku koncertach i powiem, ze bylo rewelacja
    czasy mogly byc 3x dluzsze a to wazne przy slabym swietle

Domyślnie

vuki, mowisz o VR ?

fotoGRAFIK, ja wlasnie uzbieralem kase na af-s mam nadzieje ze bede go mial z poczatkiem pazdziernika, jeesli chcesz to poczekaj ,zdam relacje. Mysle ze lepiej wziac czarny. W ogole nie widzialem bialych to pewnie jakas L'ka canonowska.

Domyślnie

Szare są nieczęsto spotykane, bo wszyscy jakoś wolą czarne, choć niedawno widziałem na allegro właśnie szarego AF-Sa. Nie jest to jednak wersja limitowana - po prostu przy zamówieniu określa się kolor i tyle.

Domyślnie

VR.... - tylko że AF-S to i tak szczyt możliwości finansowych jak dla mnie...

Domyślnie

fotoGRAFIK, bierz 80-200 af-s i pstrykaj jak sie bedzie podobalo, to z czasme sprzedasz i zamienisz na Vr'a mysle ze 80-200 w zupelnosci Ci styknie jesli to ma byc takie pstrykanie wiesz... nie jakies super profesjonalne.

Domyślnie

A to nie jest obiektyw do profesjonalnego pstrykania?
    Zeiss (N)Ikon www.grenlandia2010.pl
    Pozdrawiam
    Adam

Domyślnie

czywiscie ze jest. To jest jeden z najlepszych teleobiektywow ale jesli stac go na taki obiektyw a ne na vra i chce pstrykac amatorsko, to na pewno będzie ustatysfakcjonowany.

Domyślnie

Mam to szkiełko właśnie w wersji szarej, ale to jest najmniej ważne w jakim kolorze. Jestem z niego bardzo zadowolony. Największa zaleta to szybki Af, osrość od pełnej dziury i ładne rozmycie tła. Wada to waga ,jest jeszcze o przeszło 100 gram cięższy od VR.

Domyślnie

alpin, wrzuc jakies sample... plissssss

Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów