Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Ducati ST2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dzięki za uwagi. Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej

Cytat Zamieszczone przez najt Zobacz posta
    wariaci(debile) z cargo, juz o mało jednego nie zabiłem, a co dopiero się zaczął sezon.[...]
    Nie rozumiem, dlaczego oceniasz w ten sposób ludzi, których nie znasz? Muszę się zgodzić, że zdarzają się motocykliści, którzy świetnie zasługują na miano "dawców", a czasem i "debili". Ale dlaczego od razu uogólniać? Często wszystkim motocyklistom dostaje się za tych, którzy nie potrafią się zachować.

Mój ojciec jeździ spokojnie, nie narażając innych uczestników ruchu drogowego (jako ciekawostka - wszystkie fotki zostały zrobione, kiedy motocykl był na pierwszym biegu )

Żeby się "wyżyć", uprawiamy motocross - zarówno ja, jak i ojciec. W weekendy pakujemy motocykle na przyczepę i jedziemy pośmigać na zamkniętych torach, nie zagrażając nikomu. Czy w Twoim mniemaniu jesteśmy debilami?
    Pozdrawiam,
    Paweł
    D80 + N18-70 + N70-300 VR + N50/1.8

Domyślnie

Paweł, reprezentujecie raczej tą dobrą stronę motocyklizmu w Polsce.

Kolega najt miał pewnie na myśli jeźdźców w dresach i koszulkach (a propo, ojciec świetnie ubrany) których jest od groma.

Jeśli masz mozliwosc skombinowac dluga lufe to podejdz jeszcze raz do tematu i fajnie rozmyj tło.
    >>> Pozdrawiam <<<

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel934 Zobacz posta
    Muszę się zgodzić, że zdarzają się motocykliści, którzy świetnie zasługują na miano "dawców", a czasem i "debili". Ale dlaczego od razu uogólniać? Często wszystkim motocyklistom dostaje się za tych, którzy nie potrafią się zachować.

Jak sobie przypomne motocyklistow ktorych widuje na ulicy... to 90% z nich ZAWSZE jedzie pelnym ogniem, a co drugi podnosi motor na kolo. Nienawidze uogolnien, ale sami motocyklisci sa sobie winni takich opini. Fakt faktem, ze nie mamy torow i ludzie pasjonujacy sie predkosciami i przeciazeniami nie maja gdzie sie wyzyc
    Z jednej strony rozumiem takie zachowania motocyklistow [szczegolnie tych oplasticzonych scigow], z drugiej zastanawiam sie ile ma IQ taki szybki_wsciekly.

Uprawnienia umieszczania postów