Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopomorskie

Domyślnie [pytanie] Karpacz i okolice

Witam ! Mam pytanie i prośbę o pomoc w weekend za dwa tygodnie 23.04'09 zaplanowałem wyjazd fotograficzno/turystyczny w Karkonosze plan wstępny jest taki przyjazd w nocy z czt na pt do Karpacza - nocleg (macie jakiś sprawdzony adres na nocleg?), rano w pt wyjście w góry docelowo do Samotni tam pobyt do niedzieli. Czy możecie zaproponować mi jakieś atrakcyjne "fotograficznie" miejsca w okolicy, może jakaś inna trasa i miejsce? Jestem otwarty na propozycje może KTOŚ ostatnio był, ze tego co można znaleźć w necie zima moco się trzyma Dodam, że mam za sobą doświadczenie przede wszystkim tatrzańskie a Karkonoszy nie znam prawie wcale - cóż najwyższy czas Pozdrawiam wszystkich i życzę Wesołych Świąt!

Domyślnie

Jak znasz Tatry, to Karkonosze przejdziesz w jeden dzień. Polecam szlak Przyjaźni w kierunku zachodnim aż do Szrenicy. Przechodzisz nad śnieżnymi kotłami, mijasz fajne pejzaże na północ i na południe.
    Szlak zawsze był dobrze oznakowany na zimę.
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Domyślnie

w Kowarach (parę kilometrow od Karpacza) jest fajny park miniatur zabytków Dolnego Śląska, gdzie można ciekawe foty porobić http://www.park-miniatur.com/
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-04-2009 o 09:16 Powód: pis.
    D300s, Sigma 30/1.4, Nikkor 85/1,8

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

blazeje - w sumie planowałem wyjście na trasie Śnieżne Kotły tyle, że wyczytałem "ze względów lawinowych w okresie zimowym szlaki czasowo zamknięte"
    nychu - faktycznie może w drodze powrotnej zaliczyć sesję w stylu King size
    tak czy inaczej THX! za pomoc - jeszcze tydzień i się okaże pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów