Szukaj
widze ze kolega mial wiecej szczescia do pogody. Jak ja sie tam wybralem to padalo wiekszosc czasu i za wiele fajnych fotek z rzymu nie przywiozlemmoje faworyty to 2 i 3
![]()
sprzet jest, masa checi i zapalu.
przepraszam za te gafe. Skupilem sie na zdjeciach, nie przyjrzalem sie kto jest autorem... Sorki
sprzet jest, masa checi i zapalu.
Zdaje sie ze regulamin mówi coś o max 850 pxWiec po co dawac 850, skoro i tak trzeba powiekszyc żeby zobaczyc naprawde jak zdjecie wyglada.
robroy80, Fakt, pogoda była genialna ( choc sierpniowe 40 stopni dawało się we znaki ) Ale i pech mnie dopadł. Byłam na placu Św. Pietrka wczas rano o 7. Aparat był ustawiony z zamierzeniem tej wymarzonej panoramy - praktycznie wszystko na cacy. Z jednym wyjatkiem...
Dzień wczesniej zachcialo mi sie zerknac jak sie ma matryca i jej kurzki i obiektywik był na nieskończonosć na MF... Z pośpiechu zapomniałam i zrąbałam wsio :/
Ale jak to mawiają "nastepnym razem'![]()
D7000 || MD-D11 || D90 || Mb-D80 || 16-85 VR || 35 1.8 || 50 1.8 || 85 1.8 || 70-200 VR II || SB-900
Śmieszne bo mi wczoraj zrobili bure że panorama wychodzi za ekran.
Co do zdjęć trochę brak mi kontrastu, na 3 Tybr jakiś taki za zieolony (wiem że to sciek ale BW poleciało)
4 moim faworytem.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Jeśli WB byłby prawidłowy to podobałaby mi się trójka![]()
Skontaktuj się z nami