Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: D60 + sb-28dx

Domyślnie D60 + sb-28dx

Witam.
    To moj pierwszy post na tym forum, gdyz nabylem sobie nikonka i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Teraz mysle o lampie blyskowej, ale nie satc mnie na sb600 czy sb800 i pomyslalem o sb-28DX.
    Moglby mi ktos wyjasnic na czym polega problem z d60 i sb28dx oraz wczesniejszymi modelami?

Wiem tyle:
    prawdopodobnie lampa w trybie automatycznym nie bedzie dzialala z aparatem, ale czy bedzie na tej pozycji wogole blyskala czy nie bedzie zadnego znaku zycia??

narazie wystarczy bo boje sie ze mi sie pomiesza ze wszystkim wiec wole uzyskac odpowiedz jedna po drugiej niz wszystko naraz

dziekuje za odpowiedzi

Domyślnie

http://forum.nikon.org.pl/forumdisplay.php?f=70 - w tym dziale szybciej znajdziesz odpowiedź
    Pozdrawiam,
    Paweł
    D80 + N18-70 + N70-300 VR + N50/1.8

Domyślnie

Skoro dopiero zaczynasz to na razie przebieduj i porwij się od razu na SB-600, albo jak nie masz manii logo Nikon to Metz'a 48 Af-1. Bo nawet jeśli na razie kupisz SB-28 to i tak potem dokupisz lampę która będzie współpracowała w 100% z cyfrowymi lustrami
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

michalmaciej_1984 niema problemu z sb-28dx działa tylko w trybie M i A ustawionym w lampie inne nie działają. Sam z niej korzystam i jest to bardzo fajna lampka w cześniej używałem jej właśnie z D60 i nigdy mi nie sprawiła żadnych problemów.
    Fuji X-A1|słoiki i inne graty
    Moja Galeria | Mój Blog

Uprawnienia umieszczania postów