Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Ceti w HRC by Fr@ntz

7 kwietnia o 22-ej w HRC Warsaw odbył się wielce interesujący i jak się okazało bardzo kameralny koncert (ok.50 widzów, z czego część mocno przypadkowa). Wystąpił weteran polskiej sceny rockowej GRZEGORZ KUPCZYK & CETI w składzie:
    Maria Marihuana Wietrzykowska – wokal, klawisze
    Barti Sadura – gitary
    Bartek Urbaniak – gitara basowa
    Marcin Mucek Krystek – perkusja
    Grzegorz Kupczyk – wokal
    Kwartet smyczkowy STRADIVARIUS Adama Klocka:
    A. Klocek – wiolonczela
    P.Kulczycki – pierwsze skrzypce
    I.Garyantesiewicz – skrzypce
    B.Krawczyk – altówka
    JANUSZ MUSIELAK – gość specjalny
    Zaczęło się jak to zwykle bywa od suwakologii:

Potem była krótka konferansjerka, czyli kto komu za co jest wdzięczny i co będzie się działo za chwilę

Następnie na scenie zaczął mościć się kwartet smyczkowy (nazwa pochodzi od wiolonczeli Stradivariusa (drobne 3 mln $), na której gra A.Klocek
    Wiolonczela może i ładna, ale w składzie kwartetu znalazła się o niebo ładniejsza skrzypaczka:

Jeszcze tylko rzut okiem na mikrofony:

i jedziemy:
    Najpierw nastrojowo i lirycznie

A potem coraz mocniej i szybciej

Od siebie dodam, że był to chyba najciemniejszy koncert na którym dane mi było robić zdjęcia Jeden mały biały reflektor na mikrofon a reszta to czerwone diodówki (co zresztą widać).

Domyślnie

no ciemno... a co do fotek.. widać że upodobałeś sobie wokalistę zespołu, trochę monotonnie z kadrami, mogło by być tez nieco szerzej, koncert kameralny więc mogłeś focić całe postacie
    Darckar

Domyślnie

oooooo
    ja też tam byłem

straszna ciemnota była, i oświetlenie beznadziejne więc i fotki bez charakteru (moje także). jednak i tak udana seria. najlepsze 11 i 12.

zaraz wrzucam swoje

Domyślnie

Dorzucę jeszcze:
    - sławnego Stradivariusa (Antonio Stradivariego z 1717r):
    i pierwsze skrzypce:
    bonusowo - Antyradio patrzyło na wszytko z góry, ciekawe czy rejestrowali koncert (podczas koncertu za sterami siedział Makak (kolesia z fotki nie kojarzę).

Uprawnienia umieszczania postów